Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 03 24 /20:18

Ukraina išlieka sniego gniaužtuose: viename kelyje susidarė 70 kilometrų kamštis

Ukrainoje ir toliau gyvenimas paralyžiuotas dėl čia siautusios stiprios pūgos, keliai aplink Kijevą tapo beveik nepravažiuojami, praneša newsru.com.
Ukrainoje gausiai prisnigus, paskelbta ypatingoji padėtis.
Ukrainoje gausiai prisnigus, paskelbta ypatingoji padėtis. / „Scanpix“ nuotr.
Temos: 2 Ukraina Kyjivas

Keliuose susidarė milžiniški kamščiai. Kelyje Kijevas-Žitomiras automobilių kamštis siekia 70 kilometrų. Kai kurie vairuotojai čia laukia jau 12 valandų.

Kelyje Kijevas-Borispolis sunkiasvoriai automobiliai stovi kelių dešimčių kilometrų ilgio eilėse. Pareigūnai neleidžia jiems važiuoti toliau. Kai kurie vilkikai čia taip įstrigo sniege, kad be specialiosios technikos jau nebegalės pajudėti iš vietos. 

Dvi paras trukęs stiprus snygis sekmadienį dieną baigėsi, tačiau kol kas Kijevui išsivaduoti iš sniego sekasi sunkiai. Ukrainos sostinės gatvėse įstrigę apie 100 tramvajų ir troleibusų. 

Anksčiau buvo skelbta, kad Kijeve žmonės šluoja iš parduotuvių maisto produktus, mieste jau pristigta duonos. Be elektros buvo likę apie 600 gyvenviečių. 

Ypatingoji padėtis Kijeve bus paskelbta dar bent savaitę, o pirmadienis dėl itin sudėtingų eismo sąlygų paskelbtas nedarbo diena – žmonės turės atidirbti už jį ateinantį šeštadienį. 

Optimistinė žinia yra tai, kad į Kijevą jau pamažu pradedama leisti įvažiuoti krovininiams automobiliams, vežantiems maisto produktus. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius