Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ukrainoje per eismo nelaimę žuvo 8 ir sužeista daugiau kaip 18 žmonių

Ukrainos Kryvyj Riho mieste antradienį anksti ryte per eismo nelaimę žuvo aštuoni ir buvo sužeista dar daugiau kaip 18 žmonių, kurių keturi yra itin sunkios būklės, pranešė Dniepropetrovsko srities policija. 
Ukrainos vėliava
Ukrainos vėliava / AFP/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 2 Ukraina Avarija

„Daugiau kaip 18 nukentėjusiųjų nuvežti į ligoninę, tarp jų yra keturi itin sunkios būklės žmonės“, – sakoma atnaujintame pranešime policijos puslapyje socialiniame tinkle „Facebook“.

Policija taip pat nurodė, kad šiuo metu avarijos vietoje dirba tyrėjai. Policija užvedė baudžiamąją bylą, sakoma pranešime.

Anksčiau Ukrainos nepaprastųjų situacijų tarnyba pranešė, kad antradienį 5 val. 55 min. vietos laiku vienoje Kryvyj Riho sankryžoje susidūrus autobusui „Ikarus“, maršrutiniam taksi „Mercedes-Benz Sprinter“ ir lengvajam automobiliui „Mazda“ žuvo aštuoni ir buvo sužeista 17 žmonių.

Vietos žiniasklaidos priemonės pranešė, kad autobusas važiavo paimti ir nuvežti į pamainą vienos įmonės darbuotojų.

„261-ojo maršruto taksi važiavo iš 95-ojo kvartalo į Socmistą (Metalurgų rajone). Tuo metu Didvyrių gatve ... mirksint geltonam šviesoforo signalui sankryžą kirto lengvasis automobilis „Mazda“ ir taranavo visuomeninio transporto (priemonę). Maršrutinis taksi buvo nublokštas į priešpriešinę juostą po (įmonės) „ArcelorMittal“ autobuso ratais“, – pranešė viena vietos interneto svetainė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius