Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ukrainos saugumo vadovo žmoną peiliu puolė vyras iš okupuoto Donecko

Į Kijevą iš Donecko srities atvykęs vyras trečiadienį peiliu puolė Ukrainos nacionalinio saugumo ir gynybos tarybos sekretoriaus Oleksandro Turčynovo žmoną Aną, bet ši nenukentėjo, pranešė vidaus reikalų ministras Arsenas Avakovas.
Oleksandras Turčynovas
Oleksandras Turčynovas / „Scanpix“/ITAR-TASS nuotr.
Temos: 2 Ukraina Doneckas

„Prieš kelias valandas prieš Turčynovo žmoną buvo įvykdytas ginkluotas užpuolimas. Piktadarys puolė Aną Turčynovą tiesiog institute, kur ji dirba. Puolė peiliu... Užpuolikas – Donecko srities gyventojas, atvažiavo specialiai iš okupuotos teritorijos, kad užpultų Turčynovo šeimą“, – parašė A.Avakovas feisbuke.

Per šį incidentą niekas nenukentėjo, nurodė Kijevo policija.

„Apie 16 val. nežinomas vyras užėjo į instituto pastatą laikydamas peilį ir puolė bendradarbę. Tą akimirką greta buvo įstaigos apsauga, kuri ir sulaikė užpuoliką. Policija atvyko už kelių minučių. Dabar su piktadariu dirba tyrėjai. Nukentėjusiųjų dėl jo veiksmų nėra“, – sakoma policijos pranešime.

„Ačiū Dievui, mano žmona ir jos kolega, buvusi šalia, nenukentėjo. Noriu padėkoti apsaugininkui, kurio veiksmais buvo išgelbėta žmogaus gyvybė, taip pat Ukrainos nacionalinės policijos bendradarbiams, operatyviai atvykusiems į nusikaltimo vietą ir sulaikiusiems užpuoliką“, – parašė feisbuke O.Turčynovas.

Dėl šio užpuolimo pradėta baudžiamoji byla dėl „kėsinimosi tyčia nužudyti“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius