Ir vasarą naujienų netrūksta. 3 mėn. prenumerata vos už 1,49 Eur!
Išbandyti

V.Zelenskis prabilo apie kontrpuolimą ir palinkėjo V.Putinui visą likusį gyvenimą praleisti rūsyje su kibiru vietoj tualeto

Ukrainos prezidentas Volodymyras Zelenskis sakė, kad visos laikinai okupuotos Ukrainos teritorijos bus išlaisvintos, todėl, jei Rusijos kariai nepasitrauks, jie bus sunaikinti, skelbia „Ukrainska Pravda“.
Volodymyras Zelenskis
Volodymyras Zelenskis / AFP/ „Scanpix“ nuotr.

Apie tai Ukrainos lyderis kalbėjo lankydamasis Jahidnės kaime, Černihivo srityje.

„Nekalbėsiu apie konkrečius dalykus, nes mes negalime leisti teroristams iš Rusijos žinoti mūsų deokupacijos metodų ir žingsnių. Bet mes tai padarysime, ir jie turi tai žinoti. Jie dar turi laiko pasitraukti, kitaip mes juos sunaikinsime“, – teigė V.Zelenskis.

Ukrainos prezidentas nepasakė, kada ginkluotosios pajėgos bus pasirengusios kontrpuolimui, tačiau patikino, kad kariuomenė ruošiasi „būti stipri mūšyje ir deokupuoti mūsų žemę“.

Taip pat pranešama, kad per Jahidnės kaimo išvadavimo metines V.Zelenskis aplankė mokyklą, kurioje rusų okupantai beveik mėnesį įkaitais laikė civilius gyventojus.

Kartu su prezidentu mokykloje lankėsi Vokietijos vicekancleris Robertas Habeckas, Vokietijos ambasadorė Ukrainoje Anka Feldhusen ir prezidento kanceliarijos vadovas Andrijus Jermakas.

Žvelgdamas į vietą, kurioje okupantai kankino vietos gyventojus, V.Zelenskis sakė galįs palinkėti Rusijos prezidentui „visą likusį gyvenimą praleisti rūsyje su kibiru vietoj tualeto“.

Ukrainos prezidentas V.Zelenskis praėjusią savaitę pareiškė, kad artimiausiais mėnesiais Ukrainos kariuomenė gali aktyviau veikti fronto linijoje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Playtime 2024“ – jau rugsėjį Kauną sudrebins didžiausias Lietuvoje kompiuterinių žaidimų festivalis
Reklama
Kaip sutaupyti įsirengiant automatinę laistymo sistemą?
Reklama
Testas apie vėjo elektrines: ką žinote apie elektros gamybą iš vėjo?
Reklama
Dantų atkūrimas per parą – implantacijos laimėjimas, leidžiantis akimirksniu susigrąžinti šypseną
Užsisakykite 15min naujienlaiškius