Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vokiečių prokurorai aiškinasi aštuonmečio nustūmimo po traukiniu motyvus

Vokiečių pareigūnai bando nustatyti, kodėl vienas vyras centrinėje Frankfurto stotyje nustūmė po traukiniu aštuonmetį ir jo motiną, ir vertins jo psichinę sveikatą, antradienį paskelbė prokurorai.
Frankfurto traukinių stotis
Frankfurto traukinių stotis / „Scanpix“/AP nuotr.
Temos: 2 Vokietija Traukinys

Motina, o paskui ir jos sūnus, pirmadienį ryte buvo nustumti ant bėgių prie vienos judriausių šalies stočių artėjant greitajam traukiniui ICE. 40 metų moteriai pavyko išsigelbėti, bet traukinys mirtinai sužalojo vaiką.

40 metų įtariamasis, Šveicarijoje gyvenęs Eritrėjos pilietis, dar nesuteikė jokios informacijos apie savo motyvus, sakė Frankfurto prokuratūros atstovė Nadja Niesen.

VIDEO: Po šokiruojančio incidento pareigūnai aiškinasi aštuonmečio nustūmimo po traukiniu motyvus

Nustūmęs po traukiniu moterį ir vaiką įtariamasis tikriausiai bandė nustumti trečią žmogų, 78 metų moterį, bet jai tik buvo sužeistas petys.

Tuomet įtariamasis, kurio pavardė neskelbiama, iš įvykio vietos pabėgo, o praeiviai, tarp jų ne tarnyboje buvęs policininkas, ėmė jį vytis. Įtariamasis buvo suimtas netoli stoties.

Antradienį jis stos prieš teisėją, kuris spręs, ar pratęsti įtariamojo sulaikymą iki kaltinimų pateikimo, sakė N. Niesen. Ji pridūrė, kad nusikaltimo pobūdis rodytų psichinės ligos galimybę ir kad tyrimo metu bus atlikta psichiatrinė ekspertizė.

Pasak N. Niesen, tyrėjai aiškinasi visas galimybes, bet nėra požymių, kad nusikaltimas kaip nors būtų susijęs su praėjusios savaitės incidentu netoli Frankfurto, kai šaudant iš pro šalį važiavusio automobilio buvo rimtai sužeistas vyras iš Eritrėjos. Pareigūnai mano, kad to incidento motyvas buvo rasinis.

Pirmadienio nusikaltimo įtariamasis, kuris, kaip manoma, turi tris vaikus ir gyveno Šveicarijoje nuo 2006 metų, tyrėjams sakė, kad prieš kelias dienas traukiniu atvažiavo į Frankfurtą iš Šveicarijos Bazelio miesto.

Vidaus reikalų ministras Horstas Seehoferis vėliau antradienį planuoja Berlyne susitikti su Vokietijos saugumo tarnybų vadovais.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius