-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

15min studijoje – MRU profesorius J.Žilinskas: kodėl teisė yra tarp populiariausių studijų?

Teisės mokslai visuomet išliks populiarūs, o teisininkai – reikalingi dirbant bet kurioje srityje, – tuo įsitikinę Mykolo Romerio universiteto atstovai. Įpusėjus stojamųjų egzaminų į aukštąsias mokyklas karštinei jie tikina – pasirinkimas studijuoti teisę niekuomet neišeis iš mados, priešingai – pasirinkus teisės studijas atsiveria daug vertingų karjeros galimybių.

Apie tai, kodėl verta studijuoti teisę, kokios šios profesijos praktinio panaudojimo galimybės, ką apskritai dirba teisininkas – apie visa tai 15min studijoje trečiadienį tiesioginės transliacijos metu pasakojo MRU Tarptautinės ir Europos Sąjungos teisės instituto profesorius, Tarptautinės faktų nustatymo komisijos narys, rašytojas knygų autorius Justinas Žilinskas.

Pasak jo, šiandien techninį teisininko darbą vis dažniau taikosi nudirbti dirbtinis intelektas, globalizacijos procesai veikia ir valstybių politinius santykius, todėl ateityje kūrybingai, globaliai ir nestandartiškai mąstantys teisininkai taps itin vertinami.

15min studijoje J.Žilinskas paneigė populiarius stereotipus apie teisę ir teisininkų darbą, papasakojo metams bėgant evoliucionuojančią profesiją, apie teisinių žinių pritaikymo galimybes.

Transliacijos įrašą galite žiūrėti čia:

VIDEO: MRU profesorius J.Žilinskas: kodėl teisė yra tarp populiariausių studijų?

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius