Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

ISM studentai tarpušvenčiu lankė vaikus ir senelius

Šventėms įpusėjus, gruodžio 29–30 dienomis, Kauno ISM vadybos ir ekonomikos universiteto studentų atstovybė surengė dvi gerumo akcijas vaikams ir seneliams „Kalėdauk kartu su ISM SA“.
Kauno savivaldybės vaikų globos namuose studentai žaidė su juose gyvenančiais vaikais.
Kauno savivaldybės vaikų globos namuose studentai žaidė su juose gyvenančiais vaikais. / ISM SA nuotr.

Gruodžio 29-ąją ISM studentai apsilankė Kauno savivaldybės vaikų globos namuose. Čia mažieji sulaukė dovanų, kartu žaidė, dainavo bei pildė ilgiausią dovanų ir norų sąrašą. Studentai buvo šiltai sutikti su pačių kurta programa mažiesiems, kartu atvykusiu Kalėdų Seneliu, ir nustebinti vaikų sukurtų pasirodymų.

„Sunku buvo išvykti iš vaikų globos namų, kadangi vaikai buvo labai laimingi ir nenorėjo, kad išvažiuotume, planuojame apsilankyti pas vaikus dažniau,“ – teigė ISM studentai.

Gruodžio 30- ąją akcija buvo pratęsta Kauno Panemunės senelių namuose. Čia gyvenantys senoliai galėjo pasiklausyti koncerto: pianinu skambino Simona Radisauskaitė, o dainas atliko solistė Virginija Unguraitytė. Po koncerto studentai aplankė neįgalius senelius, įteikė kalėdines dovanėles bei kartu leido laiką.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius