Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Atidaromas naujas paplūdimio tinklinio žiemos sezonas

2011 m. spalio 27d. uždaroje Credit24 arenoje Vilniuje atidaromas naujasis žiemos paplūdimio tinklinio sezonas. Visą žiemą čia galės žaisti šios sporto šakos mėgėjai, vyks profesionalų ir mažųjų tinklininkų treniruotės ir įvairios varžybos. Nuo lapkričio iki pat vasaros arenoje vyks atviras Credit24 turnyras, kuriame gali dalyvauti visi norintys.
Tinklinis
Tinklinis / Organizatorių nuotr.
Temos: 1 Žiema

Areną įrengė paplūdimio tinklinio sporto klubas Auksma bendradarbiaudamas su Lietuvos tinklinio federacija ir vartojimo kreditų rinkos lydere Credit24.

“Per metus tinklinyje įvyko sprogimas. Kiekvienas mėnuo paplūdimio tinkliniui šiemet buvo auksinis. Sulaukėme ir čempionų ir tūkstančių naujų entuziastų, tad žiema nėra priežastis sustoti”, – sako Augustas Štaras, įmonės UAB MCB Finance, kuri valdo prekės ženklą Credit24 direktorius.

Paplūdimio tinkliniui šios vasaros sezonas buvo itin reikšmingas. Lietuvos tinklininkės Ieva Dumbauskaitė bei Monika Povilaitytė Europos jaunių U18 paplūdimio tinklinio čempionate,  vykusiame “Credit24 Arenoje”, Vilniuje iškovojo aukso medalius. Italijos Lignano mieste vykusiose paplūdimio tinklinio varžybose Europe masters games 2011 nugalėtojais tapo lietuvių Mariaus Vasiliausko ir Dariaus Čerkos duetas.

Greta profesionalų pergalių šį sezoną didžiulio susidomėjimo sulaukė ir mėgėjiškas paplūdimio tinklinis.  Dešimtys turnyrų, kuriuose rungėsi tūkstančiai mėgėjų vyko ne tik pajūryje, bet ir didžiuosiuose miestuose. Naujai atidaryti paplūdimio tinklinio aikštelių kompleksai „Credit24 Arena” Vilniuje ir Kaune, taip pat atnaujinti Kaune, Palangoje ir Nidoje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius