Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Adamkus priėmė „Tūkstantmečio odisėja. Vienas vardas – Lietuva” dalyvius

Lietuvos Respublikos prezidentas Valdas Adamkus priėmė „Tūkstantmečio odisėja. Vienas vardas - Lietuva" dalyvius ir padėkojo už ypatingą misiją, kurią jie atliko skelbdami ir garsindami savo Tėvynės vardą visuose žemynuose.
Prezidentas Valdas Adamkus priėmė „Tūkstantmečio odisėja. Vienas vardas – Lietuva” dalyvius.
Prezidentas Valdas Adamkus priėmė „Tūkstantmečio odisėja. Vienas vardas – Lietuva” dalyvius. / Andriaus Ufarto/BFL nuotr.
Temos: 1 Valdas Adamkus

Kreipdamasis į šio projekto sumanytojus ir įgyvendintojus Vandenyno nugalėtojus, prezidentas sakė:
„Šis projektas, pavadintas „Tūkstantmečio odisėja. Vienas vardas - Lietuva", yra simboliškai susijęs su jumis ir jūsų žygiais: jūs, skrosdami bangas, skelbėte Lietuvos vardą visuose pasaulio kampeliuose gyvenantiems lietuviams."

 Prezidentas sakė tikįs, kad ši graži tradicija bus tęsiama ir perduodama jaunajai kartai, nes tai „uždegantis ir pasididžiavimą keliantis darbas".

 Už Lietuvos vardo garsinimą žygiu aplink pasaulį, Respublikos vadovas apdovanojo projekto „Tūkstantmečio odisėja. Vienas vardas - Lietuva" iniciatorius ir vykdytojus ordino „Už nuopelnus Lietuvai" Komandoro kryžiumi ir ordino „Už nuopelnus Lietuvai" Karininko kryžiumi. Vienuolikai projekto komandų buvo įteiktos Prezidento atminimo dovanėlės.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius