-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2018 12 06

Sostinės Lukiškių aikštėje atidaroma čiuožykla, o fontanas virs šviesos ir stiklo instaliacija

Penktadienį Lukiškių aikštėje 17 val. atidaroma ledo čiuožykla po atviru dangumi. Čiuožykloje (20x40 m) iki pat vasario bus galima mėgautis čiuožimo malonumais – pramogauti, žaisti akmenslydį, mokytis čiuožimo technikos. Greta čiuožyklos visų pamėgtas Lukiškių aikštės fontanas virs įspūdinga vandens, šviesos ir stiklo instaliacija, rašoma pranešime žiniasklaidai.
Čiuožykla Lukiškių aikštėje
Čiuožykla Lukiškių aikštėje / Sauliaus Žiūros nuotr.

Čiuožykla darbo dienomis veiks nuo 12 iki 22 val., o savaitgaliais kiek ilgiau – nuo 10 iki 22 val. Taip pat darbo dienomis kalėdinėje čiuožykloje vyks nemokamos ledo ritulio, čiuožimo bei akmenslydžio pamokėlės. Čiuožimo seanso su savomis pačiūžomis kaina – 2 eurai, o čiuožimo seanso su čiuožykloje nuomotomis pačiūžomis kaina – 3 eurai.

Fontanas virs šviesos, vandens ir stiklo instaliacija. Jis bus išskirtinis ne tik savo apšvietimu, gebančiu sukurti 4.2 milijardų spalvų, bet ir tuo, kad apšvietimo dekoracijos veikia esant kritinei minusinei temperatūrai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius