Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 01 29 /17:09

Rolandas Gavenavičius. Keista, bet provincijoje pozityvių žmonių yra daugiau

Juk malonu, kai tau nuoširdžiai nusišypso? Juk daug smagiau matyti laimingus, nei piktus ar paniurusius veidus. Nusišypsok ir nusišypsos tau. Netgi jei tavo nuotaika prasta,...
Lauris Viksne BFL/F64
Lauris Viksne BFL/F64 / BFL nuotr.

Juk malonu, kai tau nuoširdžiai nusišypso? Juk daug smagiau matyti laimingus, nei piktus ar paniurusius veidus. Nusišypsok ir nusišypsos tau. Netgi jei tavo nuotaika prasta, prisimink paprastą taisyklę – nusišypsok ir tave užplūs geros emocijos. Kiekvienas iš mūsų gali valdyti savo mintis ir emocijas, kiekvienas gali savarankiškai būti laimingesnis. Nusišypsok čia ir dabar, paglostyk save ir prisimink, kaip tau buvo gera tada... Prisimink tokias akimirkas dažniau, mažiau galvok apie materialius dalykus, būk laimingas dabar.

Iš tiesų dar ne visi lietuviai moka į šypseną reaguoti tinkamai, kai kurie pamano, kad esi išprotėjęs ar nenormalus. Nesvarbu, nes dauguma pamanys, kad esi sėkmingas, geras ir pozityvus žmogus. Tiesą sakant šypsotis yra gera ir smagu, tai taip pat naudinga tavo emocinei ir psichologinei būsenai. Besišypsantys, pozityvūs žmonės įprastai iš gyvenimo gauna daug daugiau, o besiskundžiantys ir nelaimingi žmonės tarsi užburtame rate atstumia visus pozityvius ir laimingus bei prie savęs traukia tik panašius pikčiurnas. Pozityvas traukia – pozityvą, negatyvas – negatyvą, tad jei nuo šios akimirkos apsispręstumėte visam gyvenimui pasikeisti, tektų keisti ir aplinkinių ratą, tiksliau jis pasikeistų savaime, nes jūsų gyvenime atsirastų laimingi ir sėkmingi žmonės, o su ankstesniais draugais nebeliktų apie ką šnekėtis.

Keista, bet provincijoje pozityvių žmonių būna daugiau. Neagituoju važiuoti į kaimą ar vartoti kažkokius emocijas stimuliuojančius preparatus, o pradėti nuo savęs kuriant pozityvią ir laimingą visuomenę. Asmeniškai aš norėčiau gyventi šalyje, kurioje žmonės laimingi, tad pradėjau nuo savęs ir kviečiu visus, nesvarbu ar gerai jums ar blogai, pažįstamas ar nepažįstamas, lietuvis ar užsienietis, su kostiumu ar striuke – nusišypsokite, juk tai nieko nekainuoja. Jūs pakelsite nuotaiką ne tik sau.

Tavo šypsena gali pakeisti visą tavo gyvenimą!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius