-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2022 09 05

5 setų trilerį išgyvenęs M.Berrettinis – ir vėl „US Open“ ketvirtfinalyje

Italijos tenisininkas Matteo Berrettinis (ATP-14) toliau demonstruoja itin solidžius rezultatus „Didžiojo kirčio“ pirmenybėse – Niujorke vykstančiame „US Open“ turnyre jis ir vėl pasiekė ketvirtfinalio etapą.
Matteo Berrettinis
Matteo Berrettinis / „Scanpix“ nuotr.

3 valandas ir 45 minutes trukusiame penkių setų mūšyje 26-erių italas 3:6, 7:6(2), 6:3, 4:6, 6:2 galiausiai palaužė puikų turnyrą žaidusį ispaną Alejandro Davidovichių Fokiną (ATP-39).

Pastarasis susitikimo pabaigoje patyrė kelio traumą ir paskutiniuosiuose geimuose nebegalėjo mesti rimto iššūkio oponentui, tačiau vis tiek sužaidė nuostabų turnyrą ir ATP reitinge sugrįš į pirmą 30-uką.

Niujorke vykstantis „Grand Slam“ turnyras italui ir toliau neša įspūdingus pasiekimus – čia tenisininkas laimėjo net 16 iš 20 sužaistų mačų ir pasiekė jau trečią ketvirtfinalį.

Būtent šiame etape praėjusiais metais Matteo sustabdė Novakas Džokovičius, o 2019 m. jis nužygiavo iki pusfinalio, kur krito po Rafaelio Nadalio kojomis.

Italas pastaraisiais sezonais nuolatos kenčia dėl traumų ir dėl to vien šiemet praleido du „Didžiojo kirčio“ turnyrus, tačiau kai yra sveikas – yra sunkiai sustabdomas. Paskutinį sykį „Grand Slam“ ketvirtfinalio jis nepasiekė tik 2020-ųjų „US Open“.

Niujorke kol kas M.Berrettinis per savo karjerą yra laimėjęs visus tris mačus, kuriems prireikė lemiamo penktojo seto.

Dėl vietos pusfinalyje italas susikaus su reitinge aukščiau esančiu Casperu Ruudu (ATP-7). Norvegas užtikrintai 6:1, 6:2, 6:7(4), 6:2 sudorojo prancūzą Corentiną Moutet (ATP-112) ir toliau išlieka vienu iš trijų pretendentų užimti ATP reitingo sostą iš Daniilo Medvedevo.

VIDEO: Alejandro Davidovich Fokina vs. Matteo Berrettini Highlights | 2022 US Open Round 4

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius