Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 08 08

Angelique Kerber be vargo nugalėjo Kanados gražuolę ir pateko į aštuntfinalį

Antroji pasaulio raketė Angelique Kerber nugalėjo 40 vietą pasaulio reitinge užimančią Eugenie Bouchard ir antrą kartą iš eilės pasiekė olimpinių žaidynių turnyro aštuntfinalį. Vokietė per valandą ir 20 minučių laimėjo rezultatu 6:4, 6:2, o sekančiame Rio de Žaneiro varžybų etape susitiks su Sam Stosur ir Misaki Doi poros nugalėtoja.
Angelique Kerber
Angelique Kerber / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

A.Kerber šiame mače padarė vos 19 neišprovokuotų klaidų, o tenisininkė iš Kanados atliko 36. Vokietijos tenisininkė laimėjo 65 proc. savo pirmųjų kirčių bei 67 proc. savi antrųjų padavimų.

Tai antrasis kartas, kai A.Kerber dalyvauja olimpiniame teniso turnyre, o 2012-aisiais Londone ji savo pasirodymą baigė ketvirtfinalyje. Jame antroji pasaulio raketė nusileido Viktorijai Azarenkai.

Itin sunkią pergalę iškovojo amerikietė Madison Keys. Ji daugiau nei trijų valandų trileryje palaužė prancūzę Kristiną Mladenovič 7:5, 6:7 (4:7), 7:6 (7:5). JAV tenisininkė padarė net 64 neišprovokuotas klaidas, tačiau atliko 9 neliečiamus padavimus.

Į trečiąjį olimpinių teniso turnyro etapą taip pateko ir 12 pasaulio raketė Carla Suarez Navarro. Ji nugalėjo 100-ąją pasaulio raketę Aną Konjuh 7:6 (7:5), 6:3.

Trečiame etape taip pat išvysime Petrą Kvitovą, Monicą Puig, Darią Kasatkiną bei Johanną Kontą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius