Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2020 07 21

ATP tęsinio reikės palaukti dar ilgiau – atšauktas turnyras Vašingtone

„Citi Open“ vyrų turnyras Vašingtone rugpjūčio viduryje turėjo pažymėti taip ilgai lauktą ATP sezono pratęsimą, tačiau teniso aistruoliai turės pakentėti dar bent savaitę ilgiau, mat turnyras yra atšaukiamas.
Nickas Kyrgiosas
Nickas Kyrgiosas / „Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Lauko tenisas

ATP 500 serijos turnyras, kurio išankstiniame sąraše buvo ir lietuvis Ričardas Berankis, turėjo prasidėti rugpjūčio 14-ąją ir tapti įžanginiu prieš „Masters“ ir „Didžiojo kirčio“ varžybas Jungtinėse Amerikos Valstijose.

Visgi turnyro vadovas Markas Einas „New York Times“ pranešė, kad tarptautinių skrydžių apribojimai ir toliau didelį nerimą keliantys užsikrėtimo koronavirusu skaičiai galiausiai privedė prie sprendimo nerizikuoti.

Pirmadienį priimtas verdiktas sukėlė dar didesnes abejones dėl „US Open“ turnyro Niujorke, tačiau turnyro direktorius Stacey Allasteris iš karto po „Citi Open“ organizatorių sprendimo patikino, kad Niujorkas ir toliau yra pasirengęs priimti geriausius planetos žaidėjus.

Amerikiečio sprendimu, žaidėjai ir teisėjai užsidarytų į vadinamąjį „burbulą“ – panašų į tokį, koks šiuo metu yra įsikūręs „Walt Disney“ pramogų parke, kuriame vieši NBA krepšininkai.

Pagal pirminį planą Niujorke rugpjūčio 22-28 dienomis vyks Sinsinatyje įprastai žaidžiamas „Masters“ turnyras, o iš karto po jo – „US Open“.

Moterų turas (WTA) startuos jau artimiausiu metu – rugpjūčio 3-9 d. varžybomis ant grunto Palerme, Italijoje. Kitą savaitę seks dar du turnyrai: ant grunto Prahoje (Čekija) ir ant kietos dangos Leksingtone (JAV), kuriame dalyvauti įsipareigojo ir seserys Williams.

ATP turas atsivėrusios spragos tvarkaraštyje dėl atšaukto „Citi Open“ užpildyti kitu turnyru neketina.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius