-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2020 01 09

Auklande išsigelbėjo S.Williams, tačiau ne C.Gauff

Visų teniso aistruolių lauktas „ASB Classic“ turnyro ketvirtfinalio mūšis tarp skirtingų kartų tenisininkių – Serenos Williams (WTA-10) ir Coco Gauff (WTA-67), neįvyks.
Serena Williams
Serena Williams / „Scanpix“/AP nuotr.
Temos: 1 Serena Williams

Pirmoji turnyro raketė Serena Williams netikėtai sulaukė labai rimto pasipriešinimo iš tautietės Christinos McHale, tačiau galiausiai džiaugėsi laimėjimu 3:6, 6:2, 6:3.

Įdomu tai, kad 11 metų jaunesnė Ch.McHale trečią kartą per keturis tenisininkų susirėmimus WTA ture laimi setą, bet pergalės taip ir neiškovoja.

„Man tai buvo labai naudingas mačas. Turiu atsidurti tokiose situacijose ir iš jų išbristi, kad galėčiau pasiekti savo tikslus. Turnyras Auklande vyksta pačiu laiku ruošiantis atvirosioms Australijos pirmenybėms. Viskas elementaru – turėjau surasti būdą kaip laimėti, tą ir padariau“, – po mačo savimi patenkinta liko Serena.

Sausio 20-ąją Melburne prasidėsiančiame „Australian Open“ turnyre legendinė JAV tenisininkė sieks 24-ojo „Didžiojo kirčio“ trofėjaus.

Apmaudu, tačiau ketvirtfinalyje pirmoji S.Williams ir jaunosios Cori „Coco“ Gauff (WTA-67) akistata neįvyks.

15-metė teniso sensacija aštuntfinalyje kiek netikėtai 7:5, 2:6, 3:6 nusileido buvusiai pirmojo trisdešimtuko žaidėjai Laurai Siegemund (WTA-73) iš Vokietijos.

Pjautais smūgiais talentingąją C.Gauff iš rimto išmušusi Vokietijos tenisininkė varžovės padavimus laimėjo net aštuonis kartus.

Vokietija ketvirtfinalyje turės ir dar vieną tenisininkę – ketvirtoji „ASB Classic“ turnyro raketė Julia Goerges (WTA-41) 6:3, 6:2 įveikė šveicarę Jil Belen Teichmann (WTA-68).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius