-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2020 02 17

B.Tomičiaus anomalijos – sete laimėjo tik tris taškus, vis tiek žais ATP turnyre

Tai, kas pastaraisiais metais vyksta su Bernardu Tomičiumi (ATP-197), yra sunkiai paaiškinama. Praeityje vienu perspektyviausiu ne tik Australijos, bet ir viso pasaulio tenisininkų laikytas australas kortuose neužtrunka ilgiau valandos, tačiau, pavyzdžiui, šią savaitę vis tiek pateko į ATP turnyrą Floridoje.
Bernardas Tomičius
Bernardas Tomičius / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

B.Tomičiaus mačas su kitu praeityje liūdnai pagarsėjusiu Latvijos atstovu Ernestu Gulbiu (ATP-224) baigėsi totaliu sunaikinimu – australas pralaimėjo 2:6, 0:6.

Tačiau atidžiau pažvelgus į antro seto taškus, vaizdas – tiesiog kraupus. Sunku patikėti, tačiau antroje žaidimo partijoje B.Tomičius apskritai laimėjo tik tris taškus (!!), o keturi geimai baigėsi „sausu“ rezultatu.

Mačas truko viso labo 53 minutes, tačiau tai – antras ilgiausias Australijos tenisininko susitikimas per pastarąsias penkias dvikovas.

Praėjusią savaitę skelbėme, kad du pastarieji B.Tomičiaus mačai truko 39 ir 44 minutes. Pavyzdžiui, įspūdinga pergalė, kurią 27-erių tenisininkas iškovojo pirmajame „Delray Beach Open“ turnyro kvalifikacijos etape prieš Polą Toledo Bague (ATP-462), taip pat buvo labai greita (49 minutės).

Nepaisant visiškai nededamų pastangų, kurias išvysti galite vaizdo įraše, B.Tomičiui nusišypsojo sėkmė. Prieš pat pagrindinį turnyrą pasitraukus amerikiečiui Tennysui Sandgrenui, būtent australas buvo aukščiausią reitingą iš kvalifikacijoje pralaimėjusių tenisininkų turėjęs žaidėjas ir buvo apdovanotas lucky looser statusu.

Pirmajame „Delray Beach Open“ etape Bernardo varžovu bus vokietis Cedricas-Marcelis Stebe (ATP-147). Net jei ir nepavyks laimėti, australas savo banko sąskaitą papildys kiek daugiau nei 5 tūkst. JAV dolerių.

Šiemet „Delray Beach Open“ turnyras, kurio nugalėtojui atitenka 250 ATP reitingo taškų ir beveik 98 tūkst. JAV dolerių, sutraukė nemažai garsių žaidėjų: Nicką Kyrgiosą, Milošą Raoničių, Taylorą Fritzą ar Johną Millmaną.

VIDEO: Bernardo Tomičiaus žaidimo akimirkos prieš Ernestą Gulbį

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius