-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 08 08

Juanas Martinas Del Potro prasiskynė kelią į olimpinį aštuntfinalį

Pirmąją pasaulio raketę nugalėjęs Juanas Martinas Del Potro iškovojo dar vieną pergalę. Šį kartą 141 vietą pasaulio reitinge užimantis argentinietis nugalėjo 36 pasaulio raketę iš Portugalijos Joao Sousą. Mačas truko dvi valandas ir baigėsi rezultatu 6:3, 1:6, 6:3.
Juanas Martinas Del Potro
Juanas Martinas Del Potro / „Scanpix“/AP nuotr.

Tenisininkas iš Argentinos ir toliau sėkmingai žygiuoja šiame olimpiniame turnyre. Priminsime, kad jis pirmojo etapo dvikovoje nugalėjo Novaką Džokovičių ir antrą kartą iš eilės jam užtrenkė kelią link olimpinių medalių.

J.M.Del Potro mače su J.Sousa laimėjo 76 proc. savo pirmųjų padavimų ir atliko net 13 neliečiamų kirčių. Jo varžovui iš Portugalijos nepadėjo ir vos 17 padarytų neišprovokuotų klaidų.

Sekančiame varžybų etape Delpo susitiks su puikią sportinę formą šiame turnyre demonstruojančiu Taro Danieliu. Šis 117 vietą pasaulio reitinge užimantis japonas pirmame etape nugalėjo amerikietį Jacką Socką, o antrame rezultatu 6:4, 5:7 įveikė britą Kyle'ą Edmundą.

Staigmenos olimpiame turnyre išvengė Pablo Cuevasas. Jis per daugiau nei dvi valandas sugebėjo sugrįžti iš vieno seto deficito ir laimėjo prieš gruziną Nikolozą Basilashvilį 3:6, 7:6 (10:8), 6:3.

Rio de Žaneire anksti savo pasirodymą baigė devintoji pasaulio raketė Jo-Wilfriedas Tsonga. Jis rezultatu 4:6, 3:6 nusileido Liuksemburgo vėliavą atidarymo ceremonijoje nešusiam Gilles'iui Mulleriui.

Trečiame olimpiados varžybų etape taip pat išvysime Roberto Bautista-Agutą bei Andrejų Martiną.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius