-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2020 06 24

Kaimynystėje siaučiant koronavirusui, R.Berankis Belgrade patyrė nesėkmę

Nors kaimyninėje Kroatijoje vykusio turnyro metu išplito koronavirusas, kurio užkratą pasigavo ir geriausias pasaulio tenisininkas Novakas Džokovičius, Serbijoje ir toliau tęsiasi Rytų Europos teniso čempionatas, kuriame varžosi ir lietuvis Ričardas Berankis. Trečiadienį jam kortuose pergalės iškovoti nepavyko.
Ričardas Berankis
Ričardas Berankis / „Scanpix“ nuotr.

30-metį prieš kelias dienas paminėjusi 72-oji planetos raketė po beveik dviejų valandų kovos nusileido bosniui Mirzai Bašičiui (ATP-309) – 6-7(4), 3-6.

Penkias iš septynių ankstesnių tarpusavio dvikovų prieš dviem metais jaunesnį varžovą laimėjęs R.Berankis patyrė antrą pralaimėjimą Janko Tipsarevičiaus teniso akademijoje Belgrade vykstančiame turnyre – prieš tai jis suklupo tik mače prieš Borisą Butuliją, iš kurio pasitraukė vos po 13 minučių.

Pirmadienį ir antradienį nesunkiai Marko Miladonovičių ir Matejų Sabanovą nugalėjęs lietuvis antrojo etapo G grupėje užėmė antrąją vietą – jį aplenkė tik visus tris sykius triumfavęs M.Bašičius.

Primename, kad pirmajame etape R.Berankis taip pat iškovojo dvi pergales iš trijų galimų, tačiau tuomet grupėje užėmė pirmąją vietą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius