Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 09 01

Kauno „Ąžuolyno“ kortuose – turiningas teniso turnyras vaikams

Rugsėjo 8–10 dienomis Kauno „Ąžuolyno“ kortuose vyks išskirtinis, I-os kategorijos vaikų teniso turnyras „Neodenta“ taurei laimėti.
Vaikų teniso turnyras
Vaikų teniso turnyras
Temos: 1 Lauko tenisas

Trijų dienų renginyje vaikai iš visos Lietuvos ir Baltijos šalių varžysis penkiose amžiaus kategorijose: 7, 10, 12, 14 ir 16 metų.

Renginio organizatoriai ir partneriai tikisi turnyro dalyviams ir renginio svečiams dovanoti ne tik puikią progą fizinėms jėgoms išbandyti, bet ir įspūdžių kupiną šventę.

Tai bus ne tik reitinginis turnyras, bet ir interaktyvus savaitgalis, kurio metu turnyro dalyviai bei svečiai turės galimybę dalyvauti nuotykių kupinoje DEMO DIENOJE ir stebėti azartiškus parodomuosius mačus, kuriuose susitiks vieni geriausiųjų Lietuvos trenerių – Gvidas Sabeckis, Paulius Matulevičius, Arūnas Rozga ir Aurimas Karpavičius.

VIDEO: Vaikų teniso turnyras „Neodenta“ taurei laimėti

Teniso nauda vaikams

Vaikams itin svarbu nepamiršti aktyvaus gyvenimo, o ypač prasidedant naujiems mokslo metams. Teniso turnyro dėmesys sutelktas taip pat į vaikų bei paauglių sveiko gyvenimo būdo formavimą jau ankstyvoje paauglystėje.

Fizinis aktyvumas yra vienas iš daugelio veiksnių, darantis teigiamą įtaką sveikatai. Sportas – tai neformalusis ugdymas, todėl skatiname suformuoti fizinio aktyvumo poreikį visam tolesniam vaiko gyvenimui.

Vaikų teniso turnyras
Vaikų teniso turnyras

Siekiame vaikus atitraukti nuo virtualaus pasaulio ir ypatingo dėmesio internetui į gyvą bendravimą, sportą.

Svarbu paminėti, kad fiziškai aktyvūs žmonės paprastai būna geresnės nuotaikos, pozityvesnės nuomonės apie gyvenimą, sportuojantys mokiniai geriau mokosi, pasižymi aukštesne saviverte.

Vaikų teniso turnyras
Vaikų teniso turnyras

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius