Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2019 06 06

Ketvirtas pusfinalis iš eilės – Dominicas Thiemas susitvarkė su rusu

Vienas geriausių pasaulio tenisininkų ant grunto Dominicas Thiemas (ATP-4) pratęsė savo dominavimą „Roland Garros“ turnyre.
Dominicas Thiemas
Dominicas Thiemas / „Scanpix“/AP nuotr.

Ketvirtfinalyje austras 6:2, 6:4, 6:2 įveikė rusą Kareną Hačanovą (ATP-11) ir į "Roland Garros" pusfinalį pateko ketvirtą kartą iš eilės.

Disciplinuotai žaidęs Dominicas Thiemas visiškai neutralizavo ruso puolimu paremtą žaidimą ir kontrolę savo rankose laikė nuo pat susitikimo pradžios.

K.Hačanovas, kuris naujai pirmadienį sudarytame ATP reitinge pirmą kartą atsidurs pirmajame dešimtuke, savo padavimus pralaimėjo net penkis kartus.

Austras prie padavimų linijos neklydo ir savo oponentui nesuteikė nei vienos break point'o galimybės.

Ketvirtoji pasaulio raketė iš viso atliko 24 winner'ius ir padarė vos 11 neišprovokuotų klaidų. Beje, austras oponentui iš Rusijos atsirevanšavo už pralaimėjimą Paryžiaus "Masters" turnyre spalį.

Praėjusiais metais D.Thiemas pirmą kartą žaidė Prancūzijos atvirojo čempionato finale - jame nusileido grunto karaliui Rafaeliui Nadaliui.

Šįkart dėl patekimo į finalą tenisininkas rungsis su Novaku Džokovičiumi (ATP-1), kuris susitvarkė su Alexanderiu Zverevu.

VIDEO: Dominicas Thiemas prieš Kareną Hačanovą. Dvikovos akimirkos

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Užsisakykite 15min naujienlaiškius