-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2022 01 05 /2022 01 06

N.Džokovičiaus vizos prašymas – atmestas: geriausias pasaulyje skris namo

Geriausias pasaulio tenisininkas Novakas Džokovičius nedalyvaus „Australian Open“ turnyre, nes jo vizos prašymas galiausiai atmestas, jam nesuteikta vakcinavimo išimtis.
Novakas Džokovičius
Novakas Džokovičius / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Tenisininkas atvyko į Melburną trečiadienį, tačiau pareigūnai nustatė klaidą vizos paraiškoje, o N.Džokovičius neatitiko reikalavimų asmenims, norintiems patekti į šalį.

Sportininko tėvas žiniasklaidai pasakojo, kad vos nusileidęs Australijoje jo sūnus buvo atskirtas nuo komandos, nuvestas į kabinetą ir apklausiamas.

Taip pat N.Džokovičiaus tėvas pažymėjo, jog iš jo sūnaus paimtas telefonas, o sportininką prižiūri pareigūnai. Vis dėlto situaciją komentavusi Australijos pasienio apsaugos institucija patikino, kad tenisininkas turi telefoną.

„Tai kova ne tik už Novaką, bet ir už visą pasaulį“, – niršo sportininko tėvas.

Serbijos prezidentas Aleksandras Vučičius teigė, kad N.Džokovičius yra „patyčių“ auka, o jį „palaiko visa Serbija“.

N.Džokovičius vyko į Australiją tikėdamas, kad gaus išimtį dėl vakcinacijos ir galės dalyvauti turnyre. Visi „Australian Open“ dalyviai privalo būti vakcinuoti nuo COVID-19 arba įrodyti, kad negali to padaryti dėl medicininių priežasčių.

Skelbiama, kad iš Australijos serbas bus išskraidintas ketvirtadienį, tačiau tenisininko teisininkai teigia, jog sprendimas bus skundžiamas.

N.Džokovičius viešai nėra atsakęs į klausimą, ar yra skiepytas, tačiau serbas ne kartą kritiškai pasisakė apie vakcinas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius