-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 07 16

Netikėta: Victoria Azarenka stabdo tenisininkės karjerą

Du kartus „Didžiojo kirčio“ čempionė Victoria Azarenka šiais metais daugiau neišbėgs į teniso kortus, nes laukiasi. Baltarusijos atstovė bei buvusi pirmoji pasaulio raketė savo socialiniame tinkle „Twitter“ paskelbė, kad yra nėščia, o vaikelis pasaulį išvysti turėtų gruodžio mėnesį.
Victoria Azarenka
Victoria Azarenka / AFP/„Scanpix“ nuotr.

„Esame nepaprastai laimingi ir sujaudinti, – savo laiške teigė tenisininkė. – Nekantrauju pradėti šią nuostabią kelionę ir sukurti šeimą.

Pasiilgsiu teniso, tačiau į ateitį žiūriu optimistiškai. Turėsiu laiko patobulėti tose srityse, kurias jau seniai apleidau. Mane įkvepia sportininkės, kurios sukuria šeimą ir sugeba sugrįžti į viršūnę savo amate. Tai bandysiu padaryti ir aš. Susilaukusi vaikelio ketinu ir toliau rungtyniauti.

Nėra nieko nuostabesnio už tapimą mama, o įkvėpimo semsiuosi iš tų mamų, kurios sugebėjo ir toliau siekti savo karjeros aukštumų.“

Viena iš sėkmingiausių tokių istorijų yra Kim Clijsters. Ši tenisininkė susilaukė vaiko 2009-aisiais, o sugrįžusi į tenisą laimėjo dar tris „Didžiojo kirčio“ čempionatus.

Šiuo metu V.Azarenka yra šeštoje vietoje pasaulio reitinge, o paskutinį kartą kortuose baltarusę matėme „French Open“ turnyre. Tiesa, ten ji susižeidė savo kelį ir pasitraukė iš varžybų jau pirmame etape.

V.Azarenka 2012 m. ir 2013 m. laimėjo „Australian Open“, o tais pačiais metais „US Open“ finale krito prieš Sereną Williams.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius