-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 11 21

Novakas Džokovičius užtikrintai nugalėjo Rafaelį Nadalį ir pateko į finalą Londone

Novakas Džokovičius 6:3, 6:3 užtikrintai nugalėjo Rafaelį Nadalį ir pateko į Londone vykstančio „ATP World Tour Finals“ finalą. Tai buvo jau 46-a abiejų žaidėjų akistata karjeroje ir dabar abiejų sąskaitose po 23-is pergales. Profesionaliame tenise tai daugiausiai vienas prieš kitą žaidę sportininkai.
Rafaelis Nadalis ir Novakas Džokovičius
Rafaelis Nadalis ir Novakas Džokovičius / AFP/„Scanpix“ nuotr.

N.Džokovičius jau pačioje susitikimo pradžioje laimėjo varžovo padavimų seriją ir išsiveržė į priekį 3:0. Visas tris pergales grupės varžybose iškovojusiam R.Nadaliui atsitiesti nepavyko ir jis pirmą setą pralaimėjo po 34-ias minutes trukusios kovos. 

Antroje dalyje N.Džokovičius tik didino spaudimą. Jis puikia atliko padavimus, o varžovo kirčių serijas laimėjo dar du kartus. Pirmą vietą pasaulio reitinge užimantis serbas pergalę šventė po 80 minučių trukusios kovos. N.Džokovičius iš paskutinių devynių dvikovų su R.Nadaliu laimėjo aštuonias. 

VIDEO: Gražus Novako Džokovičiaus taškas pusfinalyje

N.Džokovičius siekia apginti „ATP World Tour Finals“  čempiono titulą ir jau ketvirtą kartą laimėti prestižinį turnyrą Londone. Finale serbas kovos su Rogerio Federerio ir Stano Wawrinkos poros nugalėtoju. 

Nole jau 15-ame turnyre iš eilės pasiekė finalą. N.Džokovičius pasiekė jau 85-ą ATP serijos varžybų finalą karjeroje. 28-erių metų serbas siekia vienuolikto čempiono titulo šį sezoną. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius