-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2018 03 07

R.Federeris ir N.Džokovičius pretenduoja į rekordą

Pirmajame sezono ATP 1000 serijos turnyre Indian Velse tenisininkai Rogeris Federeris ir Novakas Džokovičiaus sieks rekordinio trofėjaus.
Novakas Džokovičius
Novakas Džokovičius / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Abu žaidėjai yra šį turnyrą laimėję po penkis kartus. Jeigu kažkuriam iš jų pavyks nugalėti visus varžovus šiais metais, jis taps rekordininku.

Rogeris Federeris Indian Velso nugalėtoju yra tapęs 2004, 2005, 2006, 2012 ir 2017 metais, o Novakas Džokovičius 2008, 2011, 2014, 2015 ir 2016.

Ketvirtadienį prasidėsiančiame turnyre kovos 96 tenisininkai ir rekordo siekiantys lyderiai pateko į skirtingas turnyro puses.

R.Federeris šį sezoną iškovojo 12 pergalių iš eilės ir laimėjo abu turnyrus, kuriuose dalyvavo – „Australian Open“ ir Roterdamo turnyrą. Šveicaras sugrįžo į pirmąją ATP reitingo vietą.

VIDEO: BNP Paribas Open Uncovered 2017

R.Federeris kovą pradės nuo antrojo rato, kuriame susitiks su amerikiečiu Ryanu Harrisonu arba Federico Delbonis.

Trečiajame rate šveicaro gali laukti Filipas Krajinovičius. Žiūrint dar toliau, ketvirtajame rate R.Federerio potencialūs varžovai yra Fabio Fognini arba Adrianas Mannarino. Ketvirtfinalyje gali laukti Dominicas Thiemas arba Tomašas Berdychas, o pusfinalyje – Grigoris Dimitrovas.

N.Džokovičius šiame turnyre skirstomas tik dešimtuoju numeriu. Jis taip pat pradės kovą antrajame rate, kuriame susitiks su vienu iš atrankos nugalėtojų. Trečiajame rate serbo gali jau laukti Kei Nishikori. Ketvirtajame etape N.Džokovičiaus gali laukti Akapulko čempionas Juanas Martinas del Potro.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius