-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2022 01 06

R.Nadalis įvertino N.Džokovičiaus skandalą: „Pasaulis jau pakankamai prisikentėjo“

Rafaelis Nadalis laimėjo prieš Ričardą Berankį „Melbourne Summer Set“ turnyre, o po jo pasidalino mintimis apie geriausio pasaulio tenisininko Novako Džokovičiaus situaciją, sukėlusią daug kalbų visame pasaulyje.
Rafaelis Nadalis
Rafaelis Nadalis / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Geriausias planetos tenisininkas turėjo ginti „Australian Open“ titulą, tačiau jo viza galiausiai buvo atmesta. Serbas, nusileidęs Melburne, tikėjo, kad gaus išimtį ir galės žaisti, bet pasienio pareigūnai po apklausos nesuteikė N.Džokovičiui leidimo.

Serbijos teniso superžvaigždė, kaip pranešama, yra nevakcinuotas ir tikėjosi, kad gaus išimtį dėl persirgimo COVID-19, bet to nenumato Australijoje nustatytos taisyklės.

N.Džokovičiaus teisininkai apskundė sprendimą, jo deportacija atidėta iki pirmadienio, o iki tol tenisininkas gyvens Melburno priemiestyje esančiame karantino viešbutyje.

„Manau, kad, jei būtų norėjęs, jis būtų galėjęs žaisti Australijoje be jokių problemų, – sakė R.Nadalis. – Bet jis priėmė asmeninį sprendimą. Visi yra laisvi priimti sprendimus, tačiau reikia suprasti pasekmes.

Žinoma, man nepatinka tokia situacija. Iš vienos pusės, man jo kažkiek gaila, bet tuo pačiu metu jis žinojo sąlygas jau daug mėnesių, tad sprendimas yra priimtas jo paties.“

N.Džokovičius problemą galėjo išspręsti pateikdamas vakcinacijos pažymėjimą arba įrodymą, kad negali būti vakcinuotas dėl medicininių priežasčių, bet to padaryti nesugebėjo.

„Manau, pasaulis jau prisikentėjo dėl taisyklių nesilaikymo“, – teigėjo R.Nadalis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius