-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2019 07 06

Šaltas Vimbldono dušas: sugedęs laistytuvas sukėlė juoko ir išgąsčio bangas

Net ir presitižiškiausiame metų turnyre pasitaiko tam tikrų sutrikimų, iš kurių vėliau galima garsiai pasijuokti. Viename iš mišriųjų dvejetų susitikimų sugedo korte esantis laistymo aparatas, o nuo jo „nukentėjo“ ne tik žaidėjai, bet ir susirinkę aistruoliai.
Incidento akimirka
Incidento akimirka / The Times nuotr.
Temos: 1 „Vimbldonas“

16-ajame Vimbldono aikštyno korte vokietė Laura Siegemund ir jos partneris Artemas Sitakas po vieno iš geimų prisėdo atsikvėpti, tačiau kiek netikėtai jau po keletos akimirkų tapo sugedusio laistymo įrenginio „aukomis“.

Lyg žaibas iš giedro dangaus laistytuvas nevaldomai stipria srove pradėjo purkšti vandenį į visas puses – L.Siegemund greitai pačiupo savo sportinį krepšį ir rankšluosčius, o jos partneris, lyg nesuvokdamas kas vyksta, liko sėdėti savo kėdėje.

Tačiau galiausiai kliuvo ir Naujosios Zelandijos tenisininkui – laistymo žarna švystelėjo stiprią srovę palei A.Sitako galvą ir pastarasis staigiai nėrė ant žemės. Aplaistyti buvo ir už žaidėjų sędėję aistruoliai.

Vanduo tą pačią akimirką nustojo bėgti, tačiau jau po kelių akimirkų ir vėl šovė į skirtingas puses. Galiausiai vienas iš personalo darbuotojų žarną prispaudė prie žemės.

Juokingą nutikimą vokietė pasidalino ir savo „Twitter“ paskyroje. Ji ir A.Sitakas 3:6, 6:3, 6:4 palaužė Dariją Jurak ir Keną Skupski.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius