-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 09 03

Serena Williams atskleidė, ką galvoja apie savo kūną ir ją žeminančius žmones

Serena Williams visą gyvenimą priversta klausytis įvairiausių žmonių komentarų apie savo galingo sudėjimo kūną. Visai neseniai, neapsikentusi žeminančių komentarų, geriausią pasaulio tenisininkę užstojo ir žymi rašytoja JK Rowling. Neseniai pasibaigusiame Vimbldono turnyre buvo ir vėl neišvengta komentarų apie S.Williams kūną.
Serena Williams
Serena Williams / nymag.com nuotr.

Pirma pasaulio teniso raketė atskleidė, kad ji ignoruoja visus neigiamus dalykus ir tiesiog atsiriboja nuo jų. Taip ji daro jau labai seniai. 

„Man taip visą gyvenimą. Aš myliu save. Man patinka, kaip aš atrodau, kokia stipri ir graži tuo pačiu metu esu“, – „Good Morning America“ laidai kalbėjo S.Williams. 

„Scanpix“ nuotr./Serena Williams
„Scanpix“ nuotr./Serena Williams

33-ejų metų amerikietė pareiškė, kad labiausiai rūpinasi tais, kurie ją laiko pavyzdžiu. S.Williams siekia laimėti kaip galima daugiau čempionės titulų.

„Aš tiesiog neturiu laiko į tai kreipti dėmesio. Privalau padaryti daug dalykų. Man reikia laimėti „Didžiojo kirčio“ turnyrus. Turiu įkvėpti žmones. Štai ko čia esu“, – kalbėjo S.Williams. 

S.Williams siekia tapti pirma moterimi nuo 1988-ųjų metų, kuri laimėjo visus keturis sezono „Didžiojo kirčio“ turnyrus. Iki šio tikslo jai „US Open“ čempionate beliko iškovoti penkias pergales. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius