-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2022 07 02

Serenos skriaudikė pasiekė aštuntfinalį, bet sulaukė aršios kritikos iš dvejetų partnerės

Įsimintiniausią karjeros pergalę pirmajame Vimbldono rate pasiekusi Harmony Tan (WTA-115) žaidžia karjeros tenisą ir jau pasiekė turnyro aštuntfinalį, tačiau vienas iš tenisininkės poelgių labai nepatiko dvejetus su ja žaisti turėjusiai kolegei.
Harmony Tan
Harmony Tan / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Pirmajame rate sensacingai legendinę Sereną Williams patiesusi 24-erių prancūzė įsibėgėjo – antrajame etape įveikė taip pat labai pavojingą oponentę Sarą Soribes Tormo (WTA-45) iš Ispanijos, o šeštadienį net 6:1, 6:1 sutriuškino britę Katie Boulter (WTA-118).

Pirmą kartą Vimbldono pagrindinėse varžybose dalyvaujanti H.Tan „Didžiojo kirčio“ turnyruose nė sykio nebuvo peržengusi antrojo etapo barjero, tačiau dabar fantastišku žaidimu užsitikrino vietą tarp 16 geriausių turnyro Londone tenisininkių.

Tiesa, net ir visai to nenorėdama Prancūzijos teniso atstovė šiame Vimbldone sugebėjo įsivelti į labai keistą incidentą.

H.Tan buvo suplanavusi žaisti dvejetus su vokiete Tamara Korpatch, tačiau įveikusi S.Williams labai vėlyvą antradienio vakarą ir pajutusi skausmus kitą dieną nusprendė „išsibraukti“ iš dvejetų.

Toks prancūzės sprendimas įsiutino jos partnerę, kuri savo nusivylimą išreiškė socialiniuose tinkluose: „Mano partnerė Harmony Tan pasitraukė iš dvejetų tik iš pat ryto. Mano atžvilgiu toks vėlyvas pasitraukimas yra labai neteisingas. Ji sako, jog negali bėgti, nes vakar vėlai baigė mačą. Atsiprašau, tačiau aš anksčiau žaidžiau 6:33 val. per vieną dieną, o jau kitą dieną vėl žaidžiau vienetus. Man labai liūdna ir esu nusivylusi, kad negalėsiu sužaisti savo pirmųjų „Didžiojo kirčio“ dvejetų.“

Tačiau tai dar nebuvo istorijos pabaiga. Netrukus tenisininkė iš Vokietijos pasidalijo kitu komentaru, jog kolegės išsprendė visus nesutarimus, tačiau po dar vieno H.Tan laimėjimo ji ir vėl prieštaravo sau, sarkastiškai rašydama: „Sveikinu su pergale prieš dar vieną pajėgią oponentę. Nuostabi savaitė ir džiaugiuosi, kad tavo kojos trauma taip greitai sugijo!“.

Šiandien T.Korpatsch, kuri pasauliniame WTA reitinge vienetuose užima 110 vietą, pasiekė dar viena skaudi žinia – tenisininkė užsikrėtė koronavirusu. Teniso pasaulis netrukus susirūpino, kad toks pats likimas gali ištikti ir Rafaelį Nadalį, kuris dar vakar fotografavosi su vokiete.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius