-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2022 05 26

Siaubingas turnyras čempionei: po fiasko vienetuose – koronavirusas

Skaudžią nesėkmę jau pirmajame „Roland Garros“ moterų turnyro vienetų etape patyrusią čekę Barborą Krejčikovą (WTA-2) toliau persekioja nelaimės – tenisininkė susirgo koronavirusu.
Barbora Krejčikova
Barbora Krejčikova / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Sugrįžusi į WTA turą po trijų mėnesių be teniso B.Krejčikova iš karto buvo įmesta į ugnį – jau pirmajame sugrįžimo turnyre čekė turėjo bandyti apginti „Roland Garros“ čempionė vardą moterų vienetų turnyre.

26-erių tenisininkė pirmojo rato susitikime turėjo rimtų fizinių problemų ir 6:1, 2:6, 3:6 nepasipriešino kortų šeimininkei Diane Parry (WTA-97), kuri įkvėpta šios pergalės toliau žygiuoja sėkmingai ir jau prasibrovė į trečiąjį etapą – kol kas vienintelė tarp visų prancūzų.

Po nesėkmingai susiklosčiusios titulo gynybos vienetuose B.Krejčikova tikėjosi atsigriebti dvejetuose, kur žaidimas reikalauja kiek mažiau fiziškumo, o jos ir tautietės Katerinos Siniakovos duetas turėjo būti skirstytas pirmuoju numeriu.

„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Katerina Siniakova ir Barbora Krejčikova
„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Katerina Siniakova ir Barbora Krejčikova

Tačiau ir šio praėjusiais metais Paryžiuje iškovoto titulo tenisininkė apginti negalės, mat susirgo koronavirusu.

„Praėjusią naktį pasijutau blogai, o atsikėlusi ryte karščiavau. Nusprendžiau pasidaryti COVID-19 testą ir jis buvo teigiamas. Labai nekantravau varžytis dvejetuose, tačiau mano kelionė Paryžiuje baigta. Iš teigiamos pusės, džiaugiuosi, kad nebejaučiu skausmo po traumos ir jau netrukus vėl galėsiu treniruotis“, – kalbėjo Krejčikova.

Koronavirusu užsikrėtė ir kita Čekijos teniso atstovė Marie Bouzkova (WTA-69), kuri turėjo žaisti antrajame vienetų turnyro etape.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius