-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2020 02 28

Stefanos Tsitsipas antrus metus iš eilės rungsis turnyro Dubajuje finale

Antroji „Dubai Duty Free Tennis Championships“ turnyro raketė Stefanos Tsitsipas (ATP-6) pakartojo praėjusių metų pasiekimą ir užsitikrino kelialapį į turnyro finalą.
Stefanos Tsitsipas
Stefanos Tsitsipas / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Graikijos teniso talentas mūšyje dėl vietos finale be didesnio vargo 6:2, 6:3 pamokė britą Danielį Evansą (ATP-37), kuriam tai buvo debiutas ATP 500 serijos turnyro pusfinalyje.

Per 1 valandą ir 21 minutę susitvarkęs 21-erių tenisininkas pirmaisiais mėginimais laimėjo net 90 procentų kamuoliukų (26/29) bei oponentui nesuteikė nė vieno break point'o.

Nors šių metų startas graikui buvo sunkus (3 pergalės ir 4 pralaimėjimai), nuo praėjusią savaitę Marselyje vykusio ATP 250 turnyro starto tenisininkas pralaimėjo vienintelį setą iš 17.

„Visą savaitę pavyko išlaikyti solidumą, – savo pasiekimą Dubajuje po mačo įvertino Tsitsipas. – Neturėjau didelių nuopolių ir tiesiog mėgavausi savo demonstruojamo žaidimo kokybe. Net ir pats stebiuosi tokiu puikiu pasirodymu. Tikiuosi taip pat ir net dar geriau žaisti rytojaus finale.“

Aštuntą pergalę iš eilės pasiekęs S.Tsitsipas Dubajuje yra laimėjęs 10 kartų per 12 susitikimų. Triumfas Dubajuje būtų antras skambiausias trofėjus jaunojo tenisininko karjeroje. Žinoma, trofėjų lentynoje kol kas labiausiai švyti praėjusių metų pabaigoje Londone iškovotas „Nitto ATP Finals“ titulas.

Finale graiko varžovu bus šiemet dar nesuklupęs Novakas Džokovičius (ATP-1) arba Gaelis Monfilsas (ATP-9). Tarpusavio susitikimuose prieš serbą vyrauja lygybė 2:2, o prieš Prancūzijos atstovą S.Tsitsipas pirmauja 2:1.

VIDEO: „Dubai Duty Free Tennis Championships“ pusfinalių apžvalga

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius