Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2019 12 10

Venesuelos tenisininkas atskleidė sveikatos būklę – serga vėžiu

Prieš tris mėnesius Venesuelos atstovas Roberto Maytinas į viršų kėlė dvejetų turnyro Kalifornijoje trofėjų, tačiau dabar tenisininkas atskleidė skaudžią naujieną – jam diagnozuotas sėklidžių vėžys.
Roberto Maytinas
Roberto Maytinas / Alchetron nuotr.

Dvejetų specialistas, ATP reitinge šiuo metu užimantis 136 vietą, apie sunkią ligą pranešė savo instagrame. Tenisininkas atskleidė, kad jam bus atlikta chemoterapija, tačiau taip pat pažadėjo, kad darys viską, jog sugrįžtų į teniso kortus.

„Po sunkių keturių dienų, praleistų ligoninėje, daugybės patikrinimų, daktarai man diagnozavo nepiktybinį sėklidžių vėžį. Dabar jaučiuosi gerai ir telieka laukti chemoterapijos sesijų, po kurių aš ir vėl busiu sveikas. Su draugų, šeimos ir Dievo pagalba kovosiu bei jau labai greitai sugrįšiu į savo rutiną!“, – skelbė Maytinas.

Per profesionalo karjerą Venesuelos atstovas yra laimėjęs 14 ATP „Challenger“ serijos dvejetų titulų. Keturis iš jų – šiame sezone.

Praeityje 30-ies metų amžiaus R.Maytinas yra stovėjęs ant 86-ojo reitingo laiptelio. Jis yra tik vienas iš keturių savo šalies atstovų, kuriems yra pavykę prasibrauti į stipriausiųjų dvejetų žaidėjų šimtuką.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius