-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2022 05 17

Ženevoje nepakartojamus smūgius atlikusiam D.Thiemui pergalės tai negarantavo

„Gonet Geneva Open“ turnyre Ženevoje (Šveicarija) dar vieną pralaimėjimą patyrė po traumos grįžtantis Dominicas Thiemas (ATP-194).
Dominicas Thiemas
Dominicas Thiemas / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Austrijos teniso superžvaigždė dviejų setų kovoje 3:6, 4:6 nusileido italui Marco Cecchinato (ATP-134) ir eilinį sykį turnyrą palieka jau po pirmojo mačo.

28-erių tenisininko sugrįžimas į ATP turą po sunkios riešo traumos klostosi blogiau nei tikėtasi – patirti visi šeši pralaimėjimai.

„Didžiojo kirčio“ čempionas sukūrė keletą magiškų akimirkų, kai dukart per vieną geimą laimėjo tašką smūgiuodamas tarp kojų žiūrint nugara į varžovą, bet pasiekti pergalei ir to buvo per maža.

Prieš susitikimą atrodė, kad burtai D.Thiemo su geresniu varžovu „ant popieriaus“ suvesti ir negalėjo, mat beveik metais vyresnis italas šiame sezone buvo pralaimėjęs visus 11 žaistų susitikimų.

Visgi Ženevoje M.Cecchinato sėkmingai įveikė kvalifikaciją, ten patiesdamas ir kitą grunto ekspertą Pablo Cuevasą (ATP-118), o pirmajame pagrindinių varžybų rate tėškė antausį ir buvusiai trečiai pasaulio raketei, iš viso iškovodamas tris pergales paeiliui.

Įdomu tai, D.Thiemas ir M.Cecchinato rungėsi 2018 metų „Roland Garros“ pusfinalyje, kuriame austras laimėjo po nelengvos trijų setų kovos – dabar abu tenisininkai rikiuojasi antrajame ATP šimtuke ir išgyvena labai sunkias atkarpas.

Kitame etape italo varžovu bus lenkas Kamilis Majchrzakas (ATP-81).

Ženevoje nutrūko ir dar viena labai ilgai užsitęsusi pralaimėjimų serija.

Benoit Paire (ATP-67) 7:5, 5:7, 6:4 palaužė Emilį Ruusuvuori (ATP-61) ir nutraukė beveik keturis mėnesius trukusį pergalių badą ATP ture.

Prancūzas sezoną pradėjo solidžiu pasirodymu „Australian Open“ turnyre, kuriame pasiekė trečią etapą, tačiau nuo to laiko pralaimėjo net 11 susitikimų iš eilės, jei skaičiuotume tik pagrindinius ATP turnyrų mačus.

Nenuspėjamojo 33-ejų tenisininko kitame etape Ženevoje laukia antroji turnyro raketė Casperas Ruudas (ATP-8) iš Norvegijos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius