-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

1337HUANIA komandos kapitonas – apie pirmąjį lietuvių triumfą „GameOn“ scenoje ir ateities planus

Penkerius metus trukusi Lietuvos komandų nesėkmių serija „GameOn“ konvente pagaliau nutrūko. Tuo pasirūpino milžinišką palaikymą užnugaryje turėjusi 1337HUANIA komanda, šeštadienį vykusiame „Baltic Masters“ CS:GO turnyro finale 3-0 užtikrintai įveikusi iš Estijos atkeliavusius „Wortex“ žaidėjus.

Skintis kelią link pergalės lietuviai pradėjo jau pačioje dvikovos pradžioje, kuomet „Wortex“ pasirinktą „de_train“ žemėlapį laimėjo 16:9.

„Varžovai tikriausiai dar nebuvo įsivažiavę. Mes greičiau pagavom žaidimo tempą, taip pat mums pavyko išnaudoti jų spragas gynyboje. Pirmoje serijoje mums šiek tiek šypsojosi sėkmė, bet ir jų žaidime buvo nemažai klaidų“, – puikaus starto priežastis įvardijo lietuvių komandos kapitonas Robertas „Carcass“ Mikuckis.

Nuo antrojo žemėlapio pradžios estai bandė rimčiau kibti varžovams į atlapus, tačiau jiems koją vis pakišdavo lemiami susidūrimai raundų pabaigose.

„Žinant, jog kartu mes reguliariai nesitreniruojame, galiu drąsiai sakyti, kad kaip komanda žaidėme tikrai neblogai, tiksliai komunikavome. Kas liečia „Wortex“ klaidas, jie pralaimėjo nemažai lemiamų situacijų. Tai turbūt ir suteikė mums persvarą.“

„Wortex“ komandai pranašumo toli gražu neteikė ir žaidimas svečiuose – po kiekvieno tikslaus 1337HUANIA šūvio pilna esporto salė tiesiog paskęsdavo aplodismentų jūroje.

„Tokių renginių tikrai nėra labai daug, todėl tą patiriame retai. Tačiau kai atvažiuojame čia, į „GameOn“, palaikymas būna didžiulis.“

Pirmą pergalę Lietuvai „Baltic Masters“ turnyre padovanojusios komandos kapitonas taip pat patikino, kad 1337HUANIA dar tikrai pamatysime, tačiau kokia bus jos sudėtis – nežinia.

Pasak R.Mikuckio, komandoje yra mažiausiai keli žaidėjai, kurie bet kada gali sulaukti pasiūlymų iš profesionalių organizacijų. Vienas iš jų – Aurimas „Bymas“ Pipiras, visai neseniai tapęs ir geriausiu FACEIT lygos mėnesio žaidėju.

„Bet kažkokią sudėtį tikrai pamatysite“, – pažadėjo plačia šypsena link komandos kulniuojantis „Carcass“.

VIDEO: Robertas „Carcass“ Mikuckis – apie pirmą lietuvių triumfą „GameOn“ CS:GO turnyre

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius