Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

15min Esporto namai kviečia dalyvauti „Topo Centro“ CS:GO lygoje „Amber Clutch by OMEN“!

15min Esports namai kartu su „Topo Centru“ ir „OMEN“ pristato didžiausią Lietuvoje „Counter Strike: Global Offensive“ lygą „Amber Clutch“. Lyga išjudins talentų pilną CS:GO sceną ir skatins burti komandas, varžytis bei laimėti puikius partnerių įsteigtus prizus!
Topo Centras „Amber Clutch brought by OMEN“
Topo Centras „Amber Clutch brought by OMEN“ / Donato Gvildžio iliustr.

„Counter-Strike“ išties yra senas žaidimas, su juo užaugo jau ne viena karta. Jis atsirado kaip kito, visiems puikiai žinomo, žaidimo „Half-Life“ modifikacija (modas). Dar 1999 metais jį sukūrė MinhLe bei JessCliffe. Greitai kompanija „Valve“, išleidusi „Half-Life“, pamatė, kad modifikacija tikrai daug žadanti, tad įsigijo autorines teises į „Counter-Strike“. Po metų, 2000 metais, „Counter-Strike“ buvo išleistas kaip „Half-Life“ žaidimo dalis. 2012 metais išleistas naujas „Counter-Strike“ žaidimas „Counter-Strike: Global Offensive“ iki šiol yra vienas populiariausių žaidimų ir esporto disciplinų pasaulyje.

„Esportas Lietuvoje ilgą laiką buvo kiek „pražiūrėta“ ir netgi ignoruojama industrija. 15min ir Esporto namai mato didžiulį potencialą šioje srityje, tad Amber Clutch yra tik vienas iš kelių šiais metais startuosiančių esporto įvykių!“, – pasakojo 15min renginių vystymo vadovas Vytenis Utaras.

Pernai vykęs „Topo Centro – HP“ taurės turnyras parodė, kad Lietuvoje CS:GO scena yra išteis gyvybinga ir aktyvi. Virš 160 komandų sutraukęs turnyras leido išbandyti žaidėjams savo jėgas ir laimėti puikių „OMEN“ ir „Topo Centro“ prizų. Norėdami skatinti stiprių organizacijų ir komandų kūrimąsi, 15min Esports namai kartu su „Grind Esports“ pristato du mėnesius truksiančią lygą, kurioje per du divizionus galės dalyvauti net 16 komandų.

Kvalifikacijos į lygą vyks balandžio 10–11 dienomis „FACEIT“ platformoje. Registraciją į kvalifikacijas galite rasti čia. Informaciją apie turnyrą galėsite rasti Esports namai „Facebook“ puslapyje ir 15min.lt Esports namai skiltyje. Raginame rinkti komandą ir pradėti treniruotis! Kvalifikacijoje geriausiai pasirodžiusios komandos pateks į lygą ir turės galimybę laimėti puikius „Topo Centro“ įsteigtus „OMEN“ prizus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius