Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Šaltiniai: NBA renkasi esportą, bus surengtas žvaigždžių turnyras „NBA 2K20“ žaidime

Kai pasaulyje nutraukiamos, užbaigiamos ar sustabdomos įvairaus sporto lygos, visi akis nukreipia į esportą. Šiuo metu galime stebėti UEFA iniciatyvą eEuro, įvairias lenktynes kaip „Formulė 1“ ar NASCAR. Prie šių didelių organizatorių jungiasi ir NBA lyga, kurioje varžysis krepšinio žvaigždės. Visas veiksmas bus transliuojamas ESPN kanale.
Donovanas Mitchellas ir Rudy Gobert'as
Donovanas Mitchellas ir Rudy Gobert'as / „Scanpix“ nuotr.

NBA lyga planuoja surengti turnyrą, kuriame galės dalyvauti NBA kontraktus turintys žaidėjai. Turnyras bus žaidžiamas NBA 2K20 žaidime, jį transliuos gerai žinomas Amerikos sporto kanalas ESPN.

Nacionalinės krepšinio asociacijos organizuojamas turnyras turėtų startuoti jau šį penktadienį. Turnyre dalyvaus 16 žaidėjų ir jis truks 10 dienų. Turnyre dalyvaus tokios žvaigždės kaip Jutos „Jazz“ lyderis Donovanas Mitchellas, keturis kartus visų žvaigždžių dienoje dalyvavęs DeMarcusas Cousinsas ir kitos NBA lygos žvaigždės.

AFP/„Scanpix“ nuotr./Donovanas Mitchellas
AFP/„Scanpix“ nuotr./Donovanas Mitchellas

Traumą besigydantis DeMarcusas Cousinsas neseniai prisijungė prie esporto organizacijos NRG, dauguma žmonių spėliojo ką veiks krepšinio žvaigždė, tačiau ilgai laukti nereikėjo, jo pirmasis pasirodymas bus surengtame „NBA 2K20“ žaidimo turnyre.

DeMarcusas Cousinsas
DeMarcusas Cousinsas

Sportas išgyvena krizės laikotarpį dėl koronaviruso pandemijos, Amerikoje socialinė atskirtis tarp žmonių pratęsta iki balandžio 30d. Krepšinio lyga suteiks alternatyvų turnyrą, kuriame bus patenkinti krepšinio ištroškę fanai. Tai vienas iš saugiausių būdų kaip žmonės gali įsitraukti į krepšinio varžybas.

Šiuo metu sprendžiami techniniai klausimai dėl turnyro, greitu metu galime tikėtis ir oficialaus pranešimo iš Nacionalinės krepšinio asociacijos.

Jeigu šis bandymas bus sėkmingas, galėsime tikėtis ir daugiau esporto turnyrų, kuriuose žais tradicinio sporto atletai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius