Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Artėjančiose „Lietkabelio“ rungtynėse – esporto talentų paieška

Prieš daugiau nei pusmetį suburta esporto komanda artėjantį sekmadienį per Panevėžio „Lietkabelio“ rungtynes su „Šiauliais“ „Cido“ arenoje organizuoja svarbias kovas, kurių metu žvalgysis naujų esporto talentų.
„Lietkabelio“ esporto komanda
„Lietkabelio“ esporto komanda / kklietkabelis.lt nuotr

Išbandyti jėgas kviečiami visi, žaidžiantys „NBA2K“. Kovų dalyviai sės už naujų PS4 konsolių, kurias parūpins „Topo centras“, vienas iš atrankos organizatorių.

„Mūsų tikslas – kartu su žinomus prekės ženklus atstovaujančiu „Topo centru“ burti „NBA2k“ bendruomenę, kelti jos žaidimo lygį ir rasti talentų, kuriais galėtume sustiprinti savo komandą. Tikime, kad jau po keleto metų ši komanda garsins Lietuvą ne mažiau nei tradicinio krepšinio komandos“, – sakė „Lietkabelio“ esporto komandos vadovas.

„Lietkabelio“ esporto komandos atstovai pristatys „Mano žaidėjo“ režimą, papasakos ir parodys, kodėl jį renkasi tiek daug „NBA2K“ sirgalių. Taip pat visi gerbėjai sulauks vertingų patarimų, kaip susikurti žaidėją, kuris atitiktų jūsų žaidimo stilių, papasakos apie taktikas, kurios dažniausiai padeda triumfuoti akistatose 2 prieš 2 arba 3 prieš 3.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius