Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

CS:GO turnyro „Topo centro“ – HP taurei laimėti finalas pažymėtas įspūdingu, tačiau vaisių nedavusiu sugrįžimu

Sekmadienį finišavo 15min ir „Esporto namų“ organizuotas turnyras „Topo centro“ - HP taurei laimėti. Jo nugalėtojais tapo nuo pat pradžios favoritais laikyti EZ4ENCE žaidėjai, finale 2-0 įveikę varžovus iš „Creep Gaming“.
Topo centro – HP taurė
Topo centro – HP taurė

Pusfinaliuose „Creep Gaming“ užtikrintai įveikė VF. EZ4ENCE savo ruožtu taip pat neturėjo didelio vargo su rusais „Galaxy“.

Pirmasis finalo žemėlapis prasidėjo „Creep Gaming“ laimėtais keturiais raundais iš eilės. Tačiau netrukus EZ4ENCE susigriebė ir surengė įspūdingą 12:2 spurtą. Nors varžovai dar bandė surengti sugrįžimą, „jL“ vedami EZ4ENCE to padaryti neleido – 16:9.

Antrajame žemėlapyje „jL“ tęsė savo šou. Po pirmų septynių žemėlapių jo sąskaitoje švietė 14 nukovimų, vienas rezultatyvus perdavimas ir viso labo viena mirtis. Tai EZ4ENCE komandai leido žaibiškai susikrauti persvarą 8:0.

Tuomet „Creep Gaming“ sugebėjo laimėti kelis raundus iš eilės, tačiau tik tiek pirmoje pusėje jiems ir pavyko išpešti – 2:13.

Tačiau „Creep Gaming“ perėjus į antiteroristų pusę, visas finalas apsivertė aukštyn kojomis. Rezultatui esant 14:3, jie laimėjo vienuolika raundų iš eilės ir išlygino rezultatą!

Tačiau po atkaklios 29-ojo raundo kovos EZ4ENCE sugebėjo vėl išsiveržti į priekį. Nors po pralaimėto itin svarbaus raundo „Creep Gaming“ nusprendė paprašyti minutės pertraukėlės, keli „jL“ nukovimai su AWP pačioje pradžioje EZ4ENCE sukūrė solidžią persvarą, kurios panaikinti „Creep“ ekipai nepavyko.

CS:GO turnyro „Topo centro“ – HP taurei laimėti nugalėtojams atiteko galingi „HP 25x“ monitoriai kompiuteriniams žaidimams. Antroje vietoje likę „Creep“ tenkinosi „OMEN by HP Headset 800“ ausinėmis su mikrofonu.

Kovoje dėl trečios vietos „Galaxy“ ekipa taip pat 2-0 įveikė VF ir iškovojo „OMEN by HP TCT 15 Backpack“ kuprines.

Iš viso turnyre dalyvavo daugiau nei 100 komandų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius