Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Dauguma tradicinių verslų skaičiuoja patirtus nuostolius – „Twitch“ švenčia žiūrimumo rekordus

Vis daugiau šalių uždaro sienas, skelbia karantinus ar suspenduoja įvairių maitinimo ar pramogų vietų veiklą, iš namų dirbantys žmonės renkasi alternatyvius pramogų būdus. Šioje terpėje klestėti pradeda gyvų transliacijų platformos, „Twitch“ užfiksavo net 100% didesnį vartotojų kiekį, nei atitikamuose 2019 mėnesiuose.
„Twitch“
„Twitch“

Vykdydamos prevencines priemones nuo COVID-19 vis daugiau šalių uždaro sienas, skelbia karantiną, riboja kontaktinių darbo vietų veikimą, stabdo ugdymo įstaigų pamokas, šioje terpėje padidėjo Twitch platformos kasdienė auditorija.

Dar prieš savaitę virusas plito vis sparčiau po Europos šalis ir Ameriką, to pasekoje WHO (World Health Organization) paskelbė, kad tai yra pandemija.

Dėl vakcinos nebuvimo visi rekomenduoja žmones susilaikyti nuo veiklų už namų sienų ir leistų laiką namuose, jeigu nėra privalomos funckijos ir įsipareigojimai darbo vietose.

Ši izoliacijos situacija pasirodė naudinga gyvų transliacijų platformoms, žmonės nusprendė žiūrėti vis daugiau Esporto renginių ir gyvas transliacijas darančių žaidėjų. Vien Italijoje, kurioje koronavirusas siaučia stipriausiai, interneto naudojimas išaugo net 70% dėl nacionalinio karantino, to tikėtis galime ir Lietuvoje nuo kovo 16d. įsigalėjusio karantino.

Kitose šalyje kaip Jungtinės Amerikos Valstijos, Indija, Japonija, Australija taip pat išaugo interneto naudojimas ir transliacijų žiūrėjimas, mano, dėl žmonių pasirinkimo dirbti iš namų.

Šis virusas stipriai paveikė globalinę ekonomiką, pavyzdžiui akcijų biržos kritimas į kurį buvo padaryta pusantro trilijono dolerių injekcija, kad būtų išgelbėtas stabilumas šiame sunkiame periode. Tačiau internetinės paslaugos kaip „Twitch“ gali stebėti didžiulį pakilimą.

TwitchTracker statistika
TwitchTracker statistika

Pačios platformos duomenimis, praeitos savaitės metu vidutiniškai žiūrėjo net 2,2 mln. žmonių, tai net 100% didesnis žiūrimumas nei atitinkamai 1,18 mln. vidutinių žiūrovų vasario ir kovo mėnesiais 2019 metais.

Šį augimą galima buvo nuspėti dėl drastiškesnių priemonių, kurių imasi valstybės norint sukontroliuoti viruso plitimą ir grėsmę.
Galime tikėtis, kad laikui bėgant skaičiai ir nukris, tačiau stabilus augimas tikrai išliks.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius