Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Didelį ažiotažą sukėlusiame susitikime – „G2 Esports“ pralaimėjimas „Sentinels“ ekipai

Rugsėjo 10 dieną prasidėjo vienas didžiausių šių metų VALORANT turnyrų – „Masters Berlin“. Geriausios komandos iš viso pasaulio susirinko kovoti dėl didžiulių prizų ir vietos didžiausiame metų turnyre – „VALORANT Champions 2021“.
„Sentinels“ komanda
„Sentinels“ komanda / „Sentinels“ nuotr.

Berlyne vykstančiame turnyre didžiulį ažiotažą sukėlė grupės mačas tarp geriausia pasaulio komanda laikomos „Sentinels“ ir netradicine komunikacija pasižyminčios „G2 Esports“ komandos.

„G2 Esports“ prieš prasidedant turnyrui išleido vaizdo klipą, kuriame pristatė „gidą“ komandoms, atvykstančioms į Berlyną. Ten jie keletą kartų minėjo ir „Sentinels“ ekipą, taip keldami priešpriešą.

Prieš mačą organizacija netgi užsakė lėktuvą, iš kurio paskos sekė užrašas „VELNIOP SENTINELS“ („F*** SENTINELS“ angl.).

Komandų susitikimas sukėlė didžiulį ažiotažą bendruomenėje. Seriją vienu metu stebėjo net 800 tūkstančių žmonių ir tai buvo kol kas didžiausias skaičius turnyre.

Visgi „G2“ kalbos nevirto darbais. „Sentinels“ trijų žemėlapių kovoje įveikė europiečius ir kol kas laikosi pirmoje D grupės vietoje.

„G2 Esports“ komandoje žaidžiantis lietuvis Žygimantas „nukkye“ Chmieliauskas surinko daugiausia nukovimų savo ekipoje ir seriją baigė su 47 nukovimais ir 46 mirtimis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius