Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„eEuro 2020“ atrankoje – triuškinanti graikų jėga ir sprigtas portugalams

Vėlų pirmadienio vakarą paaiškėjo pirmosios rinktinės, dalyvausiančios Europos efutbolo čempionato finaliniame etape.
Graikijos rinktinė „eEuro 2020“ turnyre
Graikijos rinktinė „eEuro 2020“ turnyre / ESL nuotr.

Iš A grupės tiesiai į finalinį etapą pateko Serbijos rinktinė, išties sunkioje grupėje surinkusi net 22 taškus iš 24 galimų. Antroje vietoje liko ispanai, per du atrankos etapus surinkę 19 taškų. Jiems su dar devyniomis rinktinėmis teks žaisti papildomame atrankos turnyre.

B grupėje užfiksuota sensacija. Čiau triumfavo Rumunijos nacionalinė komanda. Nors prieš antrąjį ratą keturi jų atstovai tebuvo trečioje vietoje, pirmadienį jie iškovojo visas keturias pergales ir užsitikrino vietą finaluose. Antroje vietoje liko aiškia grupės favorite laikyta Portugalijos rinktinė.

Finaluose pasirodys ir nuostabiai abiejuose atrankos ratuose žaidę graikai, iškovoję 8 pergales iš tiek pat galimų ir surinkę 24 taškus. Antroje D grupės vietoje liko suomiai, kuriems užsitikrinti vietą papildomame atrankos turnyre pakako perpus mažiau taškų.

„eEuro 2020“ finaliniame turnyre dalyvaus ir C grupės nugalėtojai iš Bosnijos ir Hercegovinos bei E grupėje triumfavęs Izraelis. Antromis vietomis šiose grupėse džiaugėsi Kazachstanas ir Austrija.

Papildomas atrankos turnyras vyks gegužės 4 ir 11 dienomis. Ten antras vietas atrankoje užėmusios komandos bus suskristytos į dvi grupes po penkias ekipas. Į „eEuro 2020“ aštuntfinalį keliaus šešios savo grupėse geriausiai pasirodžiusios rinktinės.

„eEuro 2020“ finalinės kovos numatomos birželio 10-11 dienomis. Turnyro prizinį fondą sudarys 100 tūkst. eurų. 40 tūkst. atiteks čempionams.

Primename, jog „eEuro 2020“ atrankoje dalyvauja ir Lietuvos efutbolo rinktinė. Ji savo vietą aštuntfinalyje bandys išsikovoti kitą pirmadienį.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius