-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Eneba“ pristato: kompiuterinių žaidimų pasiūlymai iki 10 eurų!

Kompiuterinių žaidimų fanai retai praleidžia progą išplėsti savo asmeninę kolekciją žaidimais ženkliai pigiau. Būtent todėl surinkom dešimt unikalių žaidimų kuriuos verta turėti kiekviename kompiuterį, gera žinia ir ta, kad visus juos vienija bendra tema. Laukti didžiųjų išpardavimų norint pigiau įsigyti kritikų įvertintus bei fanų pripažintus žaidimus ne visada verta. Kartais užtenka turėti vos dešimtį eurų sąskaitoje ir žinoti bent dešimt dėmesio vertų pasiūlymų. Visus apačioje išvardintus žaidimus rasite „Eneba“ parduotuvėje - o rasti ir atrasti tikrai yra ką.
„Eneba“ pristato: kompiuterinių žaidimų pasiūlymai iki 10 eurų!
„Eneba“ pristato: kompiuterinių žaidimų pasiūlymai iki 10 eurų! / Partnerio nuotr.

Grand Theft Auto V: Premium Online Edition

Partnerio nuotr./Grand Theft Auto V: Premium Online Edition
Partnerio nuotr./Grand Theft Auto V: Premium Online Edition

Už mažiau nei dešimt eurų? Įsigykite ne tik žymiojo „Rockstar Games“ 2013-ųjų kriminalinio, atviro pasaulio žaidimo „Grand Theft Auto V“ standartinę versiją, tačiau ir „Grand Theft Auto V: Premium Online Edition“ leidimą. Pastarasis variantas įtraukia visus iki šiol išleistus GTA V atnaujinimus, papildymus, o greta jų ir „Criminal Enterprise Starter Pack“ turinį. Tai ypač puikus pasirinkimas visiems norintiems įsitraukti į virtualų gyvenimą „GTA Online“ daugelio žaidėjų režime arba pereiti ne ką mažiau įtraukiančią vieno žaidėjo kampaniją.

Įsigyti GTA V Premium Edition (Rockstar)

Risk of Rain 2

Partnerio nuotr./Risk of Rain 2
Partnerio nuotr./Risk of Rain 2

Į populiarumo aukštumas įkopęs „Hopoo Games“ kūrinys „Risk of Rain 2“ be abejonės yra dėmesio verta, internetinė trečio asmens šaudyklė, kuria vienu metu gali mėgautis nuo vieno iki keturių žaidėjų. Žaidimo veiksmas vyksta egzotiškoje, atviro pasaulio planetoje pasižyminčioje gausia priešų įvairove ir apdovanojimais už kiekvieną pergalę. „Risk of Rain 2“ pristato detalią progresijos sistemą – žaidėjui nukovus priešą suteikiamas atlygis. Šį galima iškeisti į naujus ginklus, įrangą ir specialiuosius gebėjimus. Platus ginkluotės ir sugebėjimų arsenalas atveria neišsemiamas galimybes eksperimentuoti skirtingomis kovinėmis kombinacijomis, bei užtikrina įtraukiančią „Risk of Rain 2“ žaidimo eigą.

Įsigyti Risk of Rain 2 (Steam)

Euro Truck Simulator 2

Partnerio nuotr./Euro Truck Simulator 2
Partnerio nuotr./Euro Truck Simulator 2

Iki dešimt eurų taip pat įmanoma įsigyti ir milžiniško populiarumo sulaukusį „SCS Software“ sunkvežimių logistikos simuliatorių „Euro Truck Simulator 2“. Nuo ETS 2 pasirodymo 2012-siais vien „Steam“ platformoje buvo parduota virš 5 milijonų skaitmeninių šio žaidimo kopijų! Žaidusieji ETS 2 puikiai žino, jog tai ypač įtraukiantis ir tikroviškas vilkikų vairavimo simuliatorius, suteikiantis progą įkurti ir plėsti savo verslą žaidimo pasaulyje, keliauti po didžiuosius Europos miestus ir aplankyti realiai egzistuojančias vietas. Įsigijus „Beyond the Baltic Sea“ papildomą turinį, žaidėjai gali apsilankyti ir Lietuvoje!

Įsigyti Euro Truck Simulator 2 (Steam)

Įsigyti Beyond the Baltic Sea (Steam DLC)

Minecraft

Partnerio nuotr./Minecraft
Partnerio nuotr./Minecraft

Nors „Minecraft“ PC žaidimas peržengia 10 eurų limitą, šio žaidimo „Xbox One“ versijai šios pinigų sumos pilnai pakaks. „Minecraft“ pristato atviro pasaulio „smėlio dėžės“ (angl. „sandbox“) žanro kūrinį, kuriame žaidėjai pasiners į atradimų ir kūrybos nestokojančią, procedūriškai generuojamą blokų visatą. Žaidimas dažnai lyginamas su skaitmeniniu „LEGO“ konstruktoriumi, suteikiančiu žaidėjams galimybę tyrinėti neprognozuojamai kintantį virtualų pasaulį, iš blokų statyti įspūdingas struktūras arba mėgautis nuotykiais išgyvenimo režime žaidžiant tiek vieniems, tiek su draugais. „Minecraft“ – tai vienas iš geriausių pigių pasirinkimų aštuntosios kartos „Microsoft“ konsolės savininkams.

Įsigyti Minecraft (Xbox One)

Terraria

Partnerio nuotr./Terraria
Partnerio nuotr./Terraria

Ieškantiems puikios Minecraft alternatyvos pristatome platformerį „Terraria“. Žaidimo kūrėjai „Re-Logic“ neslepia juntamos „Minecraft“ įtakos šiame projekte, tačiau „Terraria“ taip pat išsiskiria ir visiškai savitais bruožais. Pats akivaizdžiausias skirtumas yra tai, kad „Terraria“ – dvimatis žaidimas. Jame pristatomas procedūriškai generuojamas 2D pasaulis, talpinantis sudėtingus požemių labirintus, skirtingas klimato zonas, unikalius bosus, neišsemiamą veiklos gausą ir tūkstančius žaidėjų. Žaidimas taip pat pakerės žaidėjus mėgstančius stilizuotą pikselių grafiką! Tai nostalgijos jausmą puoselėjanti patirtis, leidžianti mėgautis tiek kūryba, tiek 1990-ųjų „roguelike“ žaidimams būdinga kovos sistema ir lygių dizainu.

Įsigyti Terraria (Steam)

Dead by Daylight

Partnerio nuotr./Dead by Daylight
Partnerio nuotr./Dead by Daylight

„Dead by Daylight“ nėra vienintelis asimetrišku daugelio žaidėjų režimu pagrįstas žaidimas, tačiau šiame vaizdo žaidimų žanre yra vienas populiariausių kūrinių. „Behaviour Interactive“ pristato unikalų siaubo žaidimą, kuriame vienas iš penkių žaidėjų įkūnija žudiką maniaką, o kiti keturi stengiasi nuo jo pabėgti. Medžiodamas aukas maniakas mato žaidimą iš pirmojo asmens perspektyvos, tuo tarpu bėgantys žaidėjai veiksmą regi trečiu asmeniu. Kiekvienas žaidimo žemėlapis generuojamas procedūriškai, todėl sėkminga medžiojimo arba pabėgimo taktika panaudota vieno mačo metu gali visiškai nepasiteisinti ateityje. Dėl šios priežasties „Dead by Daylight“ išlieka neprognozuojama ir įtempta patirtimi, net praleidus prie žaidimo daug laiko.

Įsigyti Dead by Daylight (Steam)

Human: Fall Flat

Partnerio nuotr./Human: Fall Flat
Partnerio nuotr./Human: Fall Flat

Įdomus faktas apie „Human: Fall Flat“ – šis žaidimas buvo sukurtas lietuvių studijos „No Brakes Games“. Tomo Sakalausko pradėtas projektas susilaukė pripažinimo visame pasaulyje ir buvo išleistas visose didžiosiose platformose. Tai sąlyginai paprastas, tačiau labai nuotaikingas, fizika grįstas trečiojo asmens galvosūkių žaidimas, kurio epicentras – personažas, mėginantis pasprukti iš savo sapnų pasaulio. „Human: Fall Flat“ nestokoja humoro jausmo ir kuriozinių situacijų, ypač žaidžiant žaidimą kooperatiniame režime su draugais. Net ir paprasčiausias užduotis žaidimo personažai atlieka juokingai grumdamiesi su gravitacija nerangiais judesiais ir būtent tai sąlygoja smagiausias akimirkas žaidime.

Įsigyti Human: Fall Flat (Steam)

Doom (2016)

Partnerio nuotr./Doom (2016)
Partnerio nuotr./Doom (2016)

Nors įsigyti šiais metais išleistą „Doom Eternal“ už mažiau nei 10 eurų artimiausiu metu nepavyks, iki to laiko galime žengti žingsnį atgal ir pasinerti į 2016-ųjų „Doom“! Šis 2016-ųjų žaidimas yra viena iš geriausių pastarojo dešimtmečio pirmojo asmens šaudyklių. Ir tai nieko nuostabaus – prie modernaus „Doom“ dirbo legendinė žaidimų studija „id Software“, sukūrusi laiko patikrintus 1992-ųjų „Wolfenstein 3D“, 1993-ųjų „Doom“ ir žymiąją „Quake“ seriją. „Doom“ perkūrimas yra veiksmo, smurto ir testosterono perpildyta mokslinės fantastikos šaudyklė perkelianti žaidėjus į kovą prieš demonus suniokotoje Marso kolonijoje. Žaidimą verta išmėginti dėl plataus futuristinių ginklų arsenalo, greito veiksmo tempo ir vaizdingų „glory kills“ egzekucijų.

Įsigyti Doom (Steam)

The Sims 4

Partnerio nuotr./The Sims 4
Partnerio nuotr./The Sims 4

Pro akis nederėtų praleisti ir ketvirtojo, 2014-siais „Electronic Arts“ išleisto „Maxis“ gyvenimo simuliatoriaus „The Sims 4“. Kaip ir jo pirmtakai, žaidimas toliau sukasi apie virtualių „The Sims“ pasaulio gyventojų kasdienybę: hobius, draugus, šeimyninį gyvenimą, namų ruošą ir darbą. „The Sims 4“ suteikia laisvę reikštis kūrybai projektuojant savo namus, kuriant interjero dizainą arba stilingai aprengiant savo sukurtus personažus. Net ir po šešių metų „EA“ ir „Maxis“ nenustoja kurti parsisiunčiamo turinio pagrindiniam „The Sims 4“ žaidimui, naujausias iš jų tai rugsėjo 8-ąją išleistas „Star Wars“ tematikos papildymas „The Sims 4: Star Wars – Journey to Batuu“.

Įsigyti The Sims 4 (Origin)

Green Hell

Partnerio nuotr./Green Hell
Partnerio nuotr./Green Hell

Lenkų studijos „Creepy Jar“ sukurtą žaidimą „Green Hell“ drąsiai būtų galima pavadinti džiunglių išgyvenimo simuliatoriumi. Žaidimas realistiškai perteikia visus išlikimo atogrąžų džiunglėse iššūkius – tai ne romantiškas pasigrožėjimas gamta, o brutali kova dėl išlikimo, kartu apimanti ir pastangas neprarasti sveiko proto. Žaidimo kampanija pasakoja istoriją apie antropologą Jake Higgins mėginantį surasti savo dingusią žmoną Mia, o „Green Hell“ siužetas vystosi per pokalbius racijomis ir haliucinogenines vizijas. Savo žaidimu studijai „Creepy Jar“ pavyko pristatyti patirtį suderinančią tiek geriausiems išlikimo žaidimams būdingą pramogą, tiek negailestingą išgyvenimo džiunglėse realybę.

Įsigyti Green Hell (Steam)

Dar daugiau žaidimų pasiūlymų!

Visi aptarti žaidimai „Eneba“ parduotuvėje prieinami už kainą žemesnę nei 10 eurų, tačiau nenusiminkite jeigu šiame sąraše nebuvo būtent to varianto, kurį įsigyti norite jau kurį laiką. Apsilankę svetainėje užeikite į „Žaidimai iki €10“ kategoriją pristatančią tūkstančius viliojančių pasiūlymų! Viršuje pristatytas dešimtukas yra tik ledkalnio viršūnė, stūksanti virš ištisos pramogų jūros. Naujas žaidimų sezonas prasidėjo ir nors naujausi skaitmeniniai kūriniai vilioja tiek savo vaizdo grafika, tiek mechanikomis, kiek senesni, laiko patikrinti „perliukai“ yra ne ką mažiau verti kiekvieno iš mūsų dėmesio – ne tik dėl žemos jų kainos.

Žiūrėti visus žaidimus iki 10 eurų

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius