-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„ESL Challenger“ trofėjų Valensijoje iškovojo vietinė komanda

Savaitgalį Ispanijoje, Valensijos mieste prabėgo „ESL Challenger Valencia 2022“ CS:GO turnyras. Čia dėl 100 tūkstančių JAV dolerių prizinio fondo, bei kelialapio į „ESL Pro League Conference“ atvyko kovoti 8 pasaulinio lygio komandos.
„Movistar Riders“
„Movistar Riders“ / "ESL" nuotr.

Startavo viskas grupių formatu, kur ekipos buvo suskirstytos į du pogrupius. A grupėje įvyko didžiausias netikėtumas, mat turnyro favoritai, brazilai „FURIA“, šiuo metu esantys 7-oje pasaulinio reitingo sąrašo vietoje, patyrė fiasko dukart pralaimėję ir iškart iškritę iš čempionato. A grupėje pirmąją vietą užėmė ir į atkrintamąsias pateko rusai „Outsiders“, tuo tarpu antri liko vokiečiai „Sprout“.

B grupėje gan netikėtai prasčiausiai reitinguoti ir turnyro autsaideriais laikyti kinai „Rare Atom“ iš turnyro išmetė kitus brazilus „MiBR“ ir kaip antra komanda pogrupyje žengė į „playoff“ stadiją. Pirmi šioje grupėje buvo vietos numylėtiniai, ispanai „Movistar Riders“, kurie pažemino savo varžovus „HUMMER“, sausai juos sutriuškindami 16-0.

"ESL" nuotr./Movistar Riders
"ESL" nuotr./Movistar Riders

Atkrintamosiose turnyro išsišokėliai „Rare Atom“ vis dėlto turėjo pripažinti „Outsiders“ pranašumą 0-2. Kitame pusfinalyje „Movistar Riders“ toliau demonstravo nenugalimą formą ir gan lengvai susitvarkė su „Sprout“. Finalinėje kovoje vietos fanų palaikoma „Movistar“ komanda, nors ir pralaimėję pirmą žemėlapį, sugebėjo atsitiesti ir sugrįžti į viso turnyro metu demonstruotą formą ir įveikti „Outsiders“ 2-1.

„Movistar Riders“ iškovojo 50 tūkstančių bei vietą „ESL Pro League Conferernce“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius