TIK ŽMONĖS Cinema: A. Valujavičiaus filmas „Irklais per Atlantą“
Žiūrėti
Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

„ESL“ paskelbė pagrindinių savo renginių, vyksiančių kitais metais, datas

Vienas didžiausių pasaulio elektroninio sporto renginių organizatorius „ESL“ paskelbė apie kitų metų „Intel Extreme Masters“ festivalių datas. „IEM“ jau vienuoliktą kartą sugrįš į Lenkiją, Katovicų miestą bei septintą kartą kvies žiūrovus į Vokietijos miestą Kelną.
"FaZe Clan"
"FaZe Clan" / "ESL" nuotr.

2023-iųjų sausio 31-ąją – vasario 12-ąją įvyks „IEM Katowice 2023“. Palyginus su 2022-ųjų pirmenybėmis, šįkart turnyras bus rengiamas dviem savaitėm anksčiau. Į „Spodek“ areną viso susirinks 24 stipriausios pasaulio CS:GO ekipos, kurios grumsis dėl 1 milijono JAV dolerių prizinio fondo. Tuo tarpu StarCraft II žaidimo gerbėjai galės stebėti kaip 36 dalyviai Katovicų tarptautiniame kongresų centre kovos dėl 500 tūkstančių dolerių prizinio fondo.

„IEM Cologne 2023“ vyks liepos 25-ąją – rugpjūčio 6-ą dienomis. CS:GO turnyras yra paslinktas dviem savaitėm į priekį, mat nuo kitų metų įsigalioja nauja CS:GO turnyrų pertrauka, kuri vyks birželio mėnesį. Į Vokietijos miesto Kelno „Lanxess“ areną taip pat atvyks 24 ekipos, o prizinį fondą sudarys milijonas dolerių.

ESL Katowice
ESL Katowice

„ESL“ jau dabar startavo su bilietų prekyba - Katovicų CS:GO turnyro kainos svyruoja nuo 20 iki 175 eurų, tuo tarpu į StarCraft II renginį bilietai kainuos nuo 67 iki 137 eurų. Kelne už įėjimą į areną teks pakloti nuo 34 iki 299 eurų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Lidl“ parduotuvėse – išskirtinės „UEFA EURO 2024“ kortelės: kviečia surinkti visą kolekciją
Reklama
Lauko baldų ekspertas P.Kelbauskis pataria, kaip lengvai įsirengti lauko terasas ir nepermokėti
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius