Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

„flamie“ po trijų mėnesių pertraukos sugrįžta į CS:GO

Rusų CS:GO žaidėjas Egoras „flamie“ Vasiljevas susirado naują komandą. Buvęs Natus Vincere šaulys be profesionalaus CS:GO išbuvo apie 3 mėnesius ir dabar jungiasi prie 1WIN komandos.
Egoras „flamie“ Vasiljevas
Egoras „flamie“ Vasiljevas

Paskutinį sykį rusas serveryje matytas praėjusių metų lapkričio mėnesį, kuomet prisijungė prie Na`Vi Junior komandos, kurie tuo metu varžėsi WePlay Academy League 2-trojo sezono finaluose.

Rusijos ekipa 1WIN gan prastai pasirodė ESEA Premier Europe čempionate ir po jo buvo nuspręsta atsisveikinti su dviem žaidėjais, taip atsirado vietos Vasiljevui.

„flamie“ prie Natus Vincere prisijungė 2015 metų pradžioje ir po šešerių metų atstovaujant Ukrainos organizaciją jį pakeitė jaunasis Valeriy „⁠b1t⁠“ Vakhovskiy. Su „flamie“ Na`Vi laimėjo 14 titulų ir triskart pasiekė Major čempionatų finalus.

„Labai džiaugiamės, kad Egoras prisijungia prie mūsų komandos. Tai yra pasaulinio lygio žaidėjas, kuris atneš į kolektyvą didelį bagažą patirties. Laukiame turnyrų, kuriuose galėsime dalyvauti kartu su „flamie“. - sakė 1WIN komandos vadybininkas Artemas „mouseTT“ Karyaginas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius