Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Gerda Bieliauskaitė pasidalino įspūdžiais apie savo karjerą, svajones, ateitį

Gerda Bieliauskaitė yra populiari socialinių tinklų kūrėja - „YouTube“ ir „Instagram“ platformose ji turi daugiau nei 50 tūkst, o „TikTok“ platformoje daugiau nei 120 tūkst. sekėjų. Pasikalbėjome su Gerda apie jos karjeros raidą, nuo vaizdo įrašų iki muzikos kūrimo, įkvėpimo šaltinius, ateities lūkesčius ir planus.
Gerda Bieliauskaitė
Gerda Bieliauskaitė / Gerdos Bieliauskaitės asmeninis archyvas

Kodėl nusprendei kurti „Facebok Liveus“ ir po to pereiti į YouTube?

Kai aš buvau jaunesnė, „Facebook“ buvo labai populiarus tarp jaunimo. Aš visą laiką norėjau būti „Youtuberė“. Tik iš pradžių man reikėjo užsiauginti reguliarią auditoriją. Todėl nusprendžiau pradėti nuo „Facebook“, nes ten buvo lengva prisitraukti naujų sekėjų, kurie po to žiūrėtų mano vaizdo įrašus „YouTube“.

Ar turėjai kokių įkvėpiančių kūrėjų?

Dažniausiai žiūrėdavau merginas kūrėjas. Visgi mano mėgstamiausi buvo Shane Dawson, Trisha Paytas. Žiūrėdavau labai daug amerikiečių. Bandžiau atkartoti jų turinio formą – taip pat pasakodavau savo gyvenimo istorijas panašiu būdu.

Kaip pasikeitė Tavo gyvenimas staiga išpopuliarėjus? Kaip į tai reagavo tėvai?

Tėvai reagavo skeptiškai, ypač seneliai, nes jie nesuprato, kas čia vyksta. Tėtis labiausiai priėmė mano veiklą – sakė, jei tai patinka, tai ir toliau daryk. Visgi dabar jau visi priprato prie tokios mano veiklos, patys kartais pažiūri mano turinį. Aš pati niekad nenorėjau išpopuliarėti iki tokio lygio kaip dabar. Jau po kelių metų mano karjeros, žmonės pradėdavo prieidinėti gatvėje, prašyti nuotraukų. Tai kėlė lengvą šoką.


Pilną interviu stebėkite čia:

VIDEO: Interviu su Gerda Bieliauskaite - Karjera, Svajonės, Ateitis

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius