Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„GG moksleivių taurėje“ paaiškėjo „League of Legends“ ir „CS:GO“ moksleivių finalininkų komandos

Ketvirtadienį vyko „GG moksleivių taurės“ „LOL“ pusfinalių kovos. Pirmasis pusfinalis vyko tarp Vilniaus Gabijos gimnazijos moksleivių komandos „Ligoniai United“ ir Vilniaus rajono Pagirių gimnazijos komandos „FF15“.
GG moksleivių taurė
GG moksleivių taurė

Kaip teigė „Ligoniai United“ kapitonas, komandos nariai puikiai vienas kitą pažįsta, nes visi komandos nariai mokosi vienoje klasėje. Štai priešininkai, „GG moksleivių taurės“ turnyrui susibūrė iš skirtingų paralelinių klasių. Abi komandos „LOL“ žaidžia apie 7 metus. Pusfinalio metu, nuo pat match'o pradžios, buvo ryški vienos komandos lyderystė ir ta sėkmė lydėjo iki pat galo. Kova pasibaigė „FF15“ komandos pasidavimu, o „Ligoniai United“ galėjo džiaugtis iškovota pergale ir vieta finale.

Iškart po to vyko antrasis pusfinalis tarp Vilniaus Vytauto Didžiojo gimnazijos „VDG Simpai“ ir Simono Daukanto gimnazijos „LocoMuerto“. Komanda „LocoMuerto“ buvo pirmoji į turnyrą užsiregistravusi komanda, kuri savo narius subūrė iš skirtingų klasių. „VDG Simpai“ taip pat jungtinis 11-okų, 12-okų team‘as savo gretose turintys žaidėją merginą. Kaip teigė „LocoMuerto“ vienas iš komandos narių, Vilniaus Vytauto Didžiojo gimnazija su Simono Daukanto gimnazija nuolat konkuruoja tarpusavyje, tad nebūtų galėję prašyti geresnio priešininko. Ir tai buvo tiesa! Komandos visą mačą žaidė taškas į tašką, tačiau vietą finale iškovojo „VDG Simpai“.

Penktadienį įvyko „CS:GO“ turnyro kovos. Pirmieji pusfinalius atidarė Santaros gimnazijos moksleivių komanda „Sant1x“ ir Vilniaus Pilaitės gimnazistų komanda „VPG“. Tiesioginės transliacijos metu tiek viena, tiek kita komanda sulaukė didžiulio žiūrovų palaikymo. Nors, kaip teigė „Sant1x“ komandos kapitonas, dalis team‘o žaidime darė pauzes, bet tai jiems nesutrukdė iškovoti vietos finale. Pirmasis pusfinalis baigėsi „Sant1x“ komandos pergale.

Antrajame pusfinalyje kovojo ateities mokyklos komanda „AteikaGang“ ir Vilniaus Jono Basanavičiaus gimnazistų komanda „Saldainiukai“. Šio match‘o pabaigą buvo itin sunku nuspėti. Jono Basanavičiaus gimnazistus lydėjo geras komandinis susižaidimas iki tol, kol antroje žaidimo dalyje beveik prieš pat galą sėkmė netikėtai išslydo jiems iš rankų. Match‘as buvo itin audringas ir kupinas intrigų, tačiau pergale džiaugėsi ateities mokyklos komanda „AteikaGang“.

Kas taps stipriausia „LOL“ ir „CS:GO“ komanda išsiaiškinsime šeštadienį tiesioginės transliacijos metu. „CS:GO“ finalą stebėkite šeštadienį 12 val. ir „League of Legends“ 15 val. Esports namai Facebook ir Esports namai Twitch paskyrose!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius