Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

„GG moksleivių taurės“ finale paaiškėjo Vilniaus stipriausios esporto mokyklos „CS:GO“ ir „League of Legends“ žaidimuose

Šeštadienį „GG moksleivių taurės“ finaluose vyko aršios kovos tarp Vilniaus mokyklų. Iš viso šiame turnyre dalyvavo apie 420 moksleivių. Viena iš pagrindinių turnyro taisyklių – visi komandos nariai turėjo būti iš tos pačios mokyklos. Finale pasirodė tik pačios stipriausios komandos, kurios varžėsi dėl „GG moksleivių taurės“ bei daug kitų šaunių rėmėjų prizų, kuriuos įsteigė „Topo centras“, „Telia“, „GG gaming lounge“, geimerių bendruomenė „Exoclass“, „Redfox cloud“, „Drapanos“.
GG moksleivių taurė
GG moksleivių taurė / Organizatorių nuotr.

„GG moksleivių taurės“ „CS:GO“ finaluose dėl pergalės kovojo Vilniaus Santaros gimnazijos komanda „Sant1x“ prieš Ateities mokyklos komandą „AteikaGang“. Komandos savo jėgomis buvo iš tiesų apylygės ir nė viena nesiruošė nusileisti. Kaip teigė patys moksleiviai, match'o metu sunkiausia buvo susidoroti su emocijomis ir jauduliu. Pirmasis Inferno žemėlapis Ateities mokyklos komandai atnešė pergalę (6-16), tačiau antrojoje kovoje „Sant1x“ komandos žaidimas buvo itin agresyvus, todėl gimnazistai iki pat turnyro pabaigos neatleido įtampos. Abi moksleivių komandos pademonstravo puikų komandinį žaidimą, tačiau nuo šiol geriausia ir stipriausia „CS:GO“ esporto mokykla – „AteikaGang“ komanda iš Ateities mokyklos.

Kol vieni galėjo džiaugtis iškovota pergale, kiti turėjo ruoštis „League of Legends“ „GG moksleivių taurės“ finalams. Čia susitiko dvi stiprios „LOL“ komandos: „Ligoniai United“ iš Vilniaus Gabijos gimnazijos ir „VDG Simpai“ iš Vilniaus Vytauto Didžiojo gimnazijos. Gimnazistai į turnyrą atėjo pasiruošę ir nusiteikę iškovoti pergalę. Pirmasis match'as žaidimo pradžioje laikė įtampą ir nė viena komanda nenorėjo nusileisti, tačiau turnyro eigoje persvarą stvėrė Vilniaus Gabijos moksleiviai „Ligoniai United“ ir rezultatu 13-31 iškovojo pergalę. Antrajame match'e jautėsi didesnis jaudulys iš „VDG Simpų“ komandos, tad tuo pasinaudodama „Ligonių United“ komanda iškovojo pergalę „GG moksleivių taurės“ finale.

Turnyro organizatoriai džiaugiasi, kad šiuo sudėtingu visiems laikotarpiu Vilniaus moksleiviai turėjo galimybę ruoštis, treniruotis bei dalyvauti turnyre, norint apginti savo mokyklos vardą pačiuose populiariausiuose „CS:GO“ ir „LOL“ žaidimuose.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius