-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Iš buvusiam NBA žaidėjui priklausančios organizacijos masiškai bėga darbuotojai

Užsienio žiniasklaidoje sklinda naujienos, kad dėl užgaulaus vadovo elgesio iš „Renegades“ organizacijos masiškai traukiasi darbuotojai.
„Renegades“
„Renegades“ / „Twitter“ nuotr.

2016-aisiais RNG komandą įsigijo NBA žaidėjas Jonas Jerebko ir jo finansininkas Chrisas Roumayeh. Būtent pastarasis turėjo eiti organizacijos generalinio direktoriaus ir lyderio pareigas.

Tačiau prieš kelias dienas pasirodė pranešimų, jog Ch.Roumayeh žodiškai ir emociškai užgaulioja darbuotojus. Keli šaltiniai teigė, jog nederamas generalinio direktoriaus elgesys stabdė organizaciją nuo sutarčių su žaidėjais ir rėmėjais.

Pirmieji nesklandumo ženklai pasipylė kovo 6 dieną, kuomet apie savo pasitraukimą iš RNG „Twitter“ tinkle per vieną valandą paskelbė net šeši darbuotojai. Pirmasis apie išėjimą pranešė regiono direktorius Albertas Nguyen.

„Negaliu ir nedirbsiu tiems, kurių vizija nesutampa su manąja, ir kurie nesugeba sukurti padorių darbo sąlygų. Tiesiog pavargau nuo visko,“ – apie savo pasitraukimą rašė A.Nguyen, prie kurio netrukus prisidėjo dar penki RNG darbuotojai.

„Renegades“ drabuotojų protestas
„Renegades“ drabuotojų protestas

Apskritai nuo to laiko iš RNG pasitraukė septyni iš visų aštuonių darbuotojų.

Anot pranešimų, „Renegades“ samdo tik aštuonis žmones valdyti organizaciją, turinčią komandas septyniose esporto disciplinose. Dažnai turiniu, finansais ir viešaisiais ryšiais rūpintis turi tas pats žmogus.

Negana to, žiniasklaida taip pat buvo informuota, jog atlyginimai darbuotojams organizacijoje beveik visada vėluoja 5-10 dienų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius