Metinė prenumerata vos už 7,99 Eur. 15-tos dienos proga!
Prenumeruoti

„jL“ su „NAVI“ pakviesti į prestižinį turnyrą Sidnėjuje

Justinas „jL“ Lekavičius ir jo atstovaujama „Natus Vincere“ CS:GO ekipa gavo tiesioginį pakvietimą į „Intel Extreme Masters Sydney 2023“.
„jL“
„jL“ / HLTV nuotr.

Turnyro organizatoriai „ESL“ praneša, jog į artėjantį savo esporto festivalį Australijoje, Sidnėjuje pakvietė visą būrį elitinių pasaulio CS:GO komandų. Tarp pakviestųjų ir Justino „jL“ Lekavičiaus atstovaujama Ukrainos esporto organizacijos „Natus Vincere“ ekipa.

VIDEO: Interviu su jL - Visa Tiesa Apie Major

Visos pakvietimų sulaukusios ekipos yra iš Europos, išskyrus vietinius australų dievukus „Grayhound“. Be jų, į Australijos žemyną vyks Pasaulio čempionato „Blast.tv Paris Major“ nugalėjotai „Vitality“, o taip pat ir tokie garsūs vardai kaip „FaZe Clan“, „G2 Esports“, „Fnatic“ bei kiti.

Kvietimų atsisakė dvi stipriausios Danijos ekipos – šiuo metu pirmąją vietą pasauliniame CS:GO komandų reitinge užimantys „Heroic“ ir pastarajame „IEM Cologne“ iki pusfinalio nužygiavę „Astralis“. Visos kitos aštuonios pasaulinio top 10-uko ekipos atvyks į Sidnėjų kovoti dėl 250-ies tūkstančių JAV dolerių prizinio fondo.

Šiuo metu vyksta kvalifikaciniai turnyrai Europos, Šiaurės Amerikos, Azijos bei Okeanijos regionuose. Po jų paaiškės galutinis komandų sąrašas, spalio 12-16 kovosiantis dėl „IEM Sidney 2023“ titulo.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Užsisakykite 15min naujienlaiškius