Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kai vienos neužtenka: įspūdingiausios pergalių serijos esporto istorijoje

Laimėti yra gera, bet laimėti kelis kartus iš eilės - dar geriau. Pergalių serijos prideda pasitikėjimo savo jėgomis, o varžovams įkrėčia baimės, kol galiausiai net pats nepastebi, kaip sumušei visus rekordus. Pažvelkime į įspūdingiausias pergalių serijas esporto istorijoje.
„Ninjas in Pyjamas“ ekipa
„Ninjas in Pyjamas“ ekipa

CS:GO – „Ninjas in Pyjamas“

„Ninjas in Pyjamas“
„Ninjas in Pyjamas“

„Ninjas in Pyjamas“ yra viena žymiausių „Counter-Strike: Global Offensive“ ekipų pasaulyje. Nieko nestebina, kai skandinavai turnyruose pademonstruoja puikius rezultatus, tačiau kartais „NiP“ viršija net savo pačių lūkesčius.

Viskas prasidėjo 2012-ųjų rugpjūtį, kai komanda dalyvavo „Swesih SteelSeries“ turnyre, kuriame nesunkiai triumfavo ir puikiomis nuotaikomis pasitiko „DreamHack“ čempionatą Valensijoje. Čia „NiP“ toliau triuškino varžovus ir laimėjo dar vieną turnyrą.

Tuo viskas nesibaigė. Paryžiuje vykusiame ESWC turnyre jie toliau skynė pergales.

Bet ir čia „Ninjas in Pyjamas“ nesustojo. Toliau sekė pergalės „DreamHack Winter“, „AMD Sapphire Invitational“, „TH0R Open“, „North Con“ ir kt. turnyruose. Artėjant Naujųjų metų išvakarėms, komanda buvo laimėjusi 85 žemėlapius iš eilės. Toliau sekusiame turnyre Ukrainoje prie šios serijos švedai pridėjo dar du laimėtus žemėlapius, kol galiausiai juos sustabdė VP komanda, varžovus „Mirage“ žemėlapyje nugalėjusi 16:14.

„Super Smash Bros“ – Gonzalo „ZeRo“ Barriosas

Gonzalo „ZeRo“ Barriosas ne tik pasiekė įspūdingą pergalių seriją, bet ir 2017 metais pateko į Gineso rekordų knygą už laimėjimus 2014-aisiais ir 2015-aisiais.

Tarp šių metų lapkričio ir spalio mėnesių, „ZeRo“ sugebėjo laimėti net 53 turnyrus iš eilės. Apskritai per jo karjerą „ZeRo“ yra nugalėję tik keli žaidėjai. Vienas iš jų – šią seriją „Major League Gaming“ finale nutraukęs Nairoby’is „Nairo“ Quezada.

VIDEO: MLG 2015 || SSB4 Grand Finals - TSM| ZeRo v.s Liquid | Nairo - Final Game

„Overwatch“ – „Vancouver Titans“

„Vancouver Titans“ yra viena geriausių „Overwatch“ žaidimo komandų istorijoje. Ir 2019 metais jie tą įrodė dar kartą, kai iškovojo 19 pergalių iš eilės.

Šios serijos metu „Vancouver Titans“ iškovojo visas pergales pirmajame „Overwatch“ lygos etape. Pirmą pralaimėjimą ekipa patyrė tik įpusėjus antrajam etapui – skriaudikais tapo „San Francisco Shock“.

„Vancouver Titans“
„Vancouver Titans“

Su pastarąja ekipa „titanai“ susigrūmė ir „Overwatch League“ didžiajame finale. Čia vėl triumfavo „Shock“ komanda, varžovus iš Vankuverio nušlavusi 4-0.

„Dota 2“ – „Newbee“

Ilgiausią „Dota 2“ žaidimo pergalių seriją sudarė net 29 laimėjimai iš eilės. Tą 2016/2017 metų sezone padarė „Newbee“ komanda. Prieš tai šis rekordas priklausė „Natus Vincere“ komandai, kuri vienu metu sugebėjo išplėšti 24 pergales iš eilės.

Šią seriją „Newbee“ pasiekė tarp balandžio ir gegužės mėnesių, kol ją „Epicenter“ renginyje galiausiai nutraukė „Invictus Gaming“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius